BUSSE nyeregtámasz CAMERY WS COB/FULL-DR kék egy pillantásra:


Busse Sabart Camery WS - A nemesi tervezés megfelel a nagy kényelemnek

A Busse Sabart Camery WS a nemesek kialakítását egyesíti az optimális illeszkedéssel. Vissza lehet érni, és extra nagy szabadságot kínál a withtunizmus számára. Nagy négyzet alakú dugóval és a csillogó logó alkalmazásával elegáns akcentusokat állít be.

Ezt a nyeregpadot ezüst -színű és ezüst csillogó szegélyekkel keretezik. A felső lágy, dinamikus szerkezetű lágy velúrszövetből készül, ami különösen kellemessé teszi. Az alak -stabil, jól kárpitos, hab és poliészter gyapjúból készült, nagy kényelmet biztosít.

A Busse Sabart Camery WS alsó része különösen hidratáló, gyors funkcionális anyagból (poliészter) áll: optidy. Az övszerkezet rögzítésének tépőzáras rögzítője van, és a zárt nyereg öv rögzítése nem nagyon elkötelezett. Mosógép -biztonság 30 ° C -ig.

Áttekintés:

  • Vissza alakú -barátságos formatervezés, magas, Withers szabadsággal
  • Nagy négyzet alakú dugó és csillogó logó alkalmazás
  • ober anyag puha velúrszövetből készül,
  • FORMA -STABLE, Jól Kárpita betét
  • Hidratáló, gyors alsó rész

Műszaki adatok:

  • Anyag: Velours szövet, hab/poliészter gyapjú
  • mosható: 30 ° C -ig

A kézbesítés hatálya:

1x buszok intelligens camery ws

GYIK

Mi teszi a buszok intelligens camery -t olyan különlegessé?
A Busse Sabart Camery WS magával ragadja a nemesek kialakítását, a nagy négyzet alakú dugót és a csillogó logó alkalmazását. Nagyfokú elvonási szabadságot kínál, és különösen kényelmes alaki stabilitása és a lágy öngyilkosságok miatt.

Kinek a Sabart Camery WS -je különösen alkalmas?
A Busse Sabart Camery WS alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a stílust és a kényelmet. Tökéletesen illeszkedik azokhoz a versenyzőkhöz, akik jól illeszkednek, és ugyanakkor vizuálisan vonzó nyeregpadot keresnek.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.