BUSSE Nyeregheveder LUCCA, elasztikus 120 fekete egy pillantásra:


Busse nyereg heveder Lucca - az optimális védelem és a kényelem érdekében

A buszok nyereghevederje a Lucca egy alagút védőszíj, integrált, extra széles mellkasi izomvédelemmel. Ezt úgy fejlesztették ki, hogy elkerüljék az alagút stroke által okozott sérüléseket. Anatómiai alakja, a mellkasi izom területén található széles érintkezési felület optimalizálja a nyomáseloszlás, míg a könyök területén a megújulás maximális mozgás szabadságot biztosít és megakadályozza a súrlási pontokat.

A Lucca buszok nyeregheveder magas színvonalú bőrből készül, amely természetesen lélegző, jól tolerálható és különösen tartós. A puha párnázott betét biztosítja a nagy kényelmet, a jó formájú stabilitást és a kellemesen csendes övpozíciót.

A buszok nyereghevederét Lucca egy nagy központi karabiner horoggal és kis oldalsó D-gyűrűkkel is felszerelték a kiegészítő kapcsolatok gyors becsavarásához. Mindkét oldalán rugalmas, hogy extra erős hármas gumival hevederekkel, és rozsdamentes acélból készült szakértőket használ, rendkívül tartós görgőkkel, hegesztési varrás nélkül, hogy megvédje a nyereg hevederét. Ez ideális választást jelent azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és a kényelmet.

Áttekintés:

  • Alagút védelmi öv integrált, extra széles mellkasi izomvédelemmel
  • Anatómiai forma az optimalizált nyomáseloszláshoz
  • Kiváló minőségű bőrből készül
  • Puha párnázott betét a nagy kényelem érdekében
  • Mindkét oldalon rugalmas az extra erős hármas gumivel rendelkező övekhez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Magas minőségű bőr
  • Szélesség: 8 - 32 cm

A kézbesítés hatálya:

1x buszok nyereg heveder Lucca, elasztikus

GYIK

Mit lehet a Busse Sattelgurt Lucca?
A Busse nyereg Gurt Lucca egy alagút védőszelje, integrált Poret izomvédelemmel. Optimális nyomáseloszlást kínál anatómiai alakján keresztül, és nagy minőségű bőrből készül, hogy a légzés és a tartósság.

Kinek a Buses Saddle Strap Lucca különösen alkalmas?
A Busse Saddle Gurt Lucca különösen alkalmas azoknak a versenyzőknek, akik értékelik a minőséget, a funkcionalitást és a kényelmet.

Gyártó "BUSSE"

BUSSE Lovas Online Shop

BUSSE a magas minőségű és funkcionális lovas sportcikkekről ismert, a kifinomult lovas igényeknek Megfelelően. Akár Busse lovaglócsizmákat, nyergeket, lótakarókat vagy Wildhorn western nyeregtakarókat és csomózott kantárokat keres, lovasboltunkban BUSSE lovascikkek széles választékát Találja. Böngésszen kategóriáink között, és fedezze fel a BUSSE kiváló minőségű lovas Választékát.

Megfelelő lótakarmányt keres? Kiváló minőségű Siglhorse és Leimüller lótakarmányt valamint bio lótápot talál a Göweil cégtől lótápboltunkban.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.