Mojo Elite sorozatú úszó tőkés réce egy pillantásra:


Mojo ES Floater Mallard: Javítsa a vadászati ​​élményt a fejlett megtévesztéssel

A mojo es Floater Mallard egy progresszív csaló rendszer, amelyet a vadászat vagy a madármegfigyelési élmény javítására fejlesztettek ki. Reális ábrázolása és mozgásának köszönhetően hatékonyan vonzza a vízmadarakat. Ennek a rendszernek az összes alkatrésze szilárdan telepítve van egy úszó házba, amely lehetővé teszi a könnyű telepítést és használatot.

Ezt a deco-madárot szuper-Quiet-rugalmas testtechnikája jellemzi, amely lehetővé teszi a gyorsabb, csendesebb és simább mozgást. Ez még a felhasználóbarátabbá és hatékonyabbá teszi. Ezenkívül modern távirányítóval van felszerelve, amely távolról is lehetővé teszi a kényelmes működést.

A Mojo ES Floater Mallard ideális vadászok és madármegfigyelők számára, akik hatékony és felhasználói barátságos megtévesztő technológiát keresnek. 4 AA akkumulátorral működik (nem tartalmazza a kézbesítés kereteit), és 11 "menetes rúddal és 400 g -os súlyú stabilizálással rendelkezik, amelyek szintén biztosítják a durva vizek nyugodt mozgását.

A rendszer és az úszó test tartós műanyagból készül, amely garantálja a hosszú élettartamot.

Áttekintés:

  • Advanced Decoy rendszer reális ábrázolással
  • szuper-Quiet-rugalmas testtechnika a továbbfejlesztett mozgásokhoz
  • modern távirányítóval felszerelve

Műszaki adatok:

  • Anyag: kemény műanyag hordozás
  • tápegység: 4 AA akkumulátor (nem szerepel a szállítás körében)
  • Kiegészítők: 11 "menetes rúd és 400 g súly a stabilizáláshoz

A kézbesítés hatálya:

1x Mojo ES Floater Mallard

GYIK

Hogyan telepíthetem a mojo es Floater Mallardot?
A Mojo ES Floater Mallard telepítése egyszerű: Csatlakoztassa az úszót a ház fél fordulásával, és helyezze be az akkumulátorokat. Ezután a csalót a vízbe helyezheti, és a távirányítót használhatja a vezérléshez.

Mennyi ideig tart a mojo es úszó mallard akkumulátora?
Az akkumulátorok élettartama nagymértékben függ az alkalmazott akkumulátoroktól és az időjárási viszonyoktól. Javasoljuk, hogy legyen csere akkumulátor, hogy biztosítsa a lehető legjobb teljesítményt.

Gyártó "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.