MagicBrush EasyCare tisztító krém 500 ml egy pillantásra:


EasyCare krém 500 ml - gyors és alapos tisztításhoz

A easyCare krém egyszerűvé és hatékonyvá teszi a lógondozást. Egyszerűen permetezzen be, hagyja, hogy röviden működjön, és törölje le egy száraz ruhával. D-pantenolt tartalmaz, amely megvédi a bőrt és a szőrét a kiszáradástól.

Az EasyCare krémnek különleges megfogalmazása van a lószőr szelíd, de alapos vegytisztításához. Ideális az alkalmi tisztításhoz vagy a versenyek előtt, és gyors és könnyű gondozást biztosít.

A EasyCare krém szintén különösen a könnyű szőrzet számára ajánlott. Az egyszerű alkalmazásnak és a hatékony tisztításnak köszönhetően ez különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik gyors és alapos megoldást keresnek lovaik gondozására.

Áttekintés:

  • Könnyű alkalmazás a gyors tisztításhoz
  • D-Pantenolt tartalmaz a bőr és a szőrme védelme érdekében
  • Különleges megfogalmazás a gyengéd vegytisztításhoz
  • Ideális alkalmi takarításhoz vagy versenyek előtt
  • A könnyű szőrzethez is ajánlott

Műszaki adatok:

  • Tartalom: 500 ml
  • További összetevők: D-Pantenol

A kézbesítés hatálya:

1x EasyCare krém 500 ml

GYIK

Mi lehet az EasyCare krém 500 ml?
Az EasyCare krém lehetővé teszi a lószőr gyors és alapos tisztítását. Védi a bőrt és a szőrét a kiszáradástól, és ideális az alkalmi tisztításhoz vagy a versenyektől.

Kinek az EasyCare krém 500 ml különösen alkalmas?
A krém különösen alkalmas azoknak a lovas tulajdonosoknak, akik gyors és alapos megoldást keresnek lovaik gondozására.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.