Pharmakas Eredeti lókeksz gabonafélékkel 1 kg egy pillantásra:


Lekker Cubes Original 1 kg - Finom jutalom a lovaknak és a póninak

A lekker kockák eredeti ideális jutalom a ló vagy a póni számára. Kiváló alternatíva a cukor számára, és glükózt, értékes nyomelemeket, ásványi anyagokat és sok vitamint tartalmaznak.

Ezek a jutalomkockák számos speciális tulajdonságot és előnyt kínálnak. Nem csak finomak, hanem pedagógiai szempontból is értékesek is, mivel elősegítik a ló vagy póni pozitív viselkedés előmozdítását. A recept ízét kifejezetten a ló számára fejlesztették ki.

A Lekker -kockák különösen alkalmasak azoknak a ló- és póni tulajdonosoknak, akik tápláló és ízletes jutalmat keresnek állatukért.

Áttekintés:

  • Ideális jutalom a lovak és a póni számára
  • glükózt, értékes nyomelemeket, ásványi anyagokat és sok vitamint tartalmaz
  • Ideális a ló- és póni tulajdonosok számára, akik tápláló és ízletes jutalmat keresnek

Műszaki adatok:

  • Súly: 1 kg
  • Összetevők: glükóz, nyomelemek, ásványi anyagok, vitaminok

A kézbesítés hatálya:

1x Lekker kockák eredeti 1 kg

GYIK

Melyik funkció teljesíti a Lekker CuKes eredetijét?
A Lekker -kockák eredetileg ideális jutalomként szolgálnak a ló vagy a póni számára. Ezek tartalmaznak glükózt, értékes nyomelemeket, ásványi anyagokat és sok vitamint.

Kinek az eredeti kockák különösen alkalmasak?
Az eredeti Lekker -kockák különösen alkalmasak azoknak a ló- és póni tulajdonosoknak, akik tápláló és ízletes jutalmat keresnek állatukért.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.