uvex lovagló sisak exxential 2 MIPS S/M egy pillantásra:


  • uvex Exxential II MIPS lovagló sisak a tökéletes biztonságért
  • Az ütközésből származó forgási erő nem terjed át a fejre
  • MIPS belső héj
  • EU szabvány VG1 01.40 2014-12, EN 1078

uvex lovagló sisak exxential II MIPS - szuper biztonságos és pehelykönnyű

Az uvex első alkalommal kombinálja a formába öntött lovaglósisakot állítható magasságú, többirányú ütközésvédelmi rendszerrel (MIPS), amely extra biztonságot nyújt a nyeregben. Az MIPS elnyeli mind a statikus erőket, mind a forgási erőket, amelyek egy lovas baleset során felléphetnek.

Az uvex exxential II MIPS modellel az uvex a kerékpározás, a téli és az autósportok terén már sokszorosan ismert és bevált biztonsági technológiát a lovas sportokba is átülteti. A Svédországban kifejlesztett többirányú ütközésvédelmi rendszer azt az elképzelést követi, hogy oldalirányú vagy ferde ütközés esetén megvédje az emberi agyat a kapcsolódó forgómozgásoktól. Ebből a célból a sisakban a belső párnázat és a külső héj közé egy mozgatható második kagylót szerelnek, amely közvetlenül a fejre támaszkodik. Ha a motoros esés közben szögben ütközik, a keletkező forgási erő nem jut át a fejre, hanem a MIPS belső héj mozgása elvezeti azt.

Az uvex exxential II MIPS az egyik legbiztonságosabb, jelenleg kapható bukósisak, és további védelmet ígér minden szabadidős és versenyző lovas számára. A nagyon könnyű inmould sisak (430 grammtól ) innovatív, ergonomikus kialakításával győz meg. A sisak héja, amely a fej hátsó részén mélyebbre van vágva , további ütésvédelmet biztosít. A beépített és állítható magasságú MIPS-nek köszönhetően a forgóerők elnyelődnek, és a fejsérülések megelőzhetők esések során. Különösen praktikus a 3D IAS méretbeállítása magasságban és szélességben, hogy mindig tökéletesen illeszkedjen. A női lovasok örömmel fogják fogadni a lófarok kivágást, amely még kényelmesebbé teszi a sisak viselését hosszú hajjal. A továbbfejlesztett szellőzéskezeléssel mindig tökéletes sisakklíma biztosítható.

Áttekintés:

  • MIPS állítható magasságú
  • Inmould technológia
  • 2 héjméret
  • 3D IAS méretbeállítás
  • Monomatikus zárás
  • FAS hevederrendszer
  • Kiváló szellőzés
  • Alkalmas szemüvegviselők számára
  • Made in Germany
  • Súly 430g-tól

Szín:

  • Fekete

Méretek:

  • XXS/S (52-55 cm)
  • S/M (55-57 cm)
  • M/L (57-59 cm)
  • L/XL (59-61 cm)

Szállítási tételek:

1x uvex lovagló sisak exxential II LED

Gyártó "uvex"

uvex lovassisak & Lovaskesztyű

"Mindig tökéletes védelem érdekében" - ez a mottója a német családi cégnek, Azuvexnek. Az uvex 1930 körül minden sportág Beszállítója. 2009-ben az uvex új termékcsoportot dobott piacra a lovassportban, amely a legjobb minőségű lovaglókesztyűket és lovassisakokat Kínálja.

Az vuex lovassisakok biztosítják a sportolók megfelelő védelmét minden versenyen és Eseményen. Az uvexa lovassisakok termékfejlesztése során több éves tapasztalatot és a professzionális sport tudását használja Fel. Itt a cég szorosan együttműködik a profi sportolókkal, hogy a lovassisakokat optimálisan az igényeikhez Igazítsa. Az uvex sportolók tapasztalata így minden egyes termék hasznára Válik.

A fejlesztés és gyártás Németországban és Európában összpontosul. A kezdeti ötlettől a kutatáson és fejlesztésen át a legmodernebb gyártási folyamatokat alkalmazó gyártásig a teljes értéklánc az uvex kezében Van. Ily módon a know-how fenntartható védelmet élvez, és megvalósítják ambiciózus Elképzelésüket: „Szeretnénk a legjobbak lenni iparágunkban!" Minden uvex terméket a technológiai innováció, a magas viselési kényelem és a jellegzetes dizájn Jellemzi.

Az uvex technológiák egy pillantással

  • Hardshell Technológia: A sisak befecskendezett külső héjból és EPS belső héjból áll a maximális biztonság és kényelem érdekében. Nagyon hatékony biztonsági Kombináció: ütésálló kívülről, belülről Ütéscsillapító és Hidegszigetelő.

  • uvex lovassisak inmould Technológia: könnyűvé és rendkívül stabillá teszi a lovassisakot Egyben. Az EPS közvetlenül az ütésálló polikarbonát héjba van Habosítva. Olyan könnyű, mint nagyon stabil Sisakkonstrukcióhoz. Elválaszthatatlan ragasztott héj EPS belső rétegből és polikarbonát külső rétegből

  • uvex IAS 3D: Nyomja, forgassa, érezze jól Magát. Minden fejnek megvan a maga egyedi formája, és ha egy sisak tökéletesen illeszkedik, akkor nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell Lennie. A sisak pillanatok alatt milliméteres pontossággal a fejhez állítható.

  • Szellőztetés: A hideg Fejért. A tökéletes illeszkedés mellett rendkívül fontos a jó szellőzés, hogy a lovaglósisak ne érezze idegen testnek a Fejét. A szellőzőnyílások helyzetét pontosan az optimális aerodinamikai formához Igazították. Ez kellemes fejklímát Garantál.

Jellemzők: 3D IAS méretbeállítás, Alkalmas szemüvegeseknek, Disc-System, Inmould-technológia, Légáteresztő, Mips-System, Monomatikus zárás, R-FAS hevederrendszer, Sisakvédő
Anyag: Polikarbonát
Nem: Férfi, Női, Unisex

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


uvex Lovas sisaktáska fekete
uvex Lovas sisaktáska fekete Ezt a sisaktáskát kifejezetten a uvex lovas sisakokhoz tervezték, és optimális lehetoséget kínál a sisakok tárolására Sisak biztonságos és stílusos tárolására. Ez a táska biztosítja, hogy a lovaglósisak tökéletes állapotban maradjon, és védve legyen a portól, karcolásoktól és egyéb külso hatásoktól. Az uvex sisaktáskánkat úgy terveztük, hogy megvédje a lovaglósisakját a külso hatásoktól. A robusztus konstrukció és a tartós anyag hatékonyan távol tartják a port, a nedvességet és az ütéseket. A praktikus fogantyúnak köszönhetoen kényelmesen magaddal viheted a lovaglósisakot, bárhová is mész. Akár a lovardába, akár versenyekre vagy lovas nyaralásra megy, a sisak biztonságosan el van tárolva és védve. Tökéletes illeszkedés: A sisaktáska kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz tervezték az optimális illeszkedés biztosítása érdekében. áttekintés: Biztonságosan és stílusosan tárolja a lovaglósisakot Optimális védelem a külso hatások ellen Párnázott sisaktáska dupla cipzárral Könnyu szállítás a fogantyúknak köszönhetoen Kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabva Tartós anyag Szállítási terjedelem: 1x uvex Lovas sisaktáska fekete

11 649 Ft*
db.
uvex Lovas sisaktáska fekete / barna
uvex Lovas sisaktáska fekete / barna Ez a speciálisan tervezett sisaktáska fekete és barna színben tökéletes a uvex lovaglósisakok tárolására biztonságosan és stílusosan egyszerre. Garantálja, hogy a lovaglósisak mindig tökéletes állapotban maradjon, és a külso hatásoktól por, karcolások és egyéb külso tényezok elol védett védett. Robusztus felépítésének és tartós anyagának köszönhetoen a por, a nedvesség és az ütések hatékonyan távol tartják. A praktikus hordozófogantyú könnyedén magával viheti a lovaglósisakot bárhová - akár a lovardába, akár versenyekre, akár egy lovas nyaralásra. A sisakod biztonságosan tárolva és védve van mindenhol. Tökéletes illeszkedés: A sisaktáskát kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabták, hogy optimális illeszkedést biztosítson optimális illeszkedés garantálja az optimális illeszkedést. áttekintés: Biztonságosan + stílusosan tárolja a bukósisakot Tökéletes védelem a külso hatások ellen Bélelt sisaktáska dupla cipzárral Könnyu szállítás a fogantyúknak köszönhetoen Kifejezetten a uvex lovaglósisakokhoz szabva Robusztus, tartós anyag Szállítási terjedelem: 1x uvex Lovas sisaktáska fekete / barna

11 649 Ft*
db.
uvex Loop Thermo fekete
uvex Loop Thermo fekete A légátereszto és gyorsan száradó uvex Loop Thermo nélkülözhetetlen társad a huvös lovasnapokon. Akár a lovaglóutakat fedezi fel, akár a lovardában mozog, ez a sokoldalú társ használhatósál, sapka, sapka vagy fejpánt, és tökéletesen illeszkedik és tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. Megbízható lovaglósisakkal kombinálva az öltözéke teljessé válik. A kifejezetten lovasok számára kifejlesztett uvex Loop Thermo minden követelménynek megfelel, hogy megbízható társa legyen Önnek a nyeregben. Dacol a jeges széllel és a hideg homérséklettel, és így mindig biztosítja Önnek a szükséges védelmet. A uvex Loop Thermo felsorésze a következo finom, nyálkásodásmentes merinó gyapjúból készül, és és természetes hoszabályozást biztosít. Ez a nagy teljesítményu szál nemcsak kellemesen melegen tart, hanem szagsemleges és lélegzo is, ami növeli a kényelmet. Az alsó részen egy polartec® fleece szigeteloanyagból készült gallérral van ellátva, amely megóvja Önt amely még a leghidegebb lovaglási órákban is meghitt és meleg tart. A uvex Loop Thermo fekete színben egyesíti a biztonságot és a stílust: Fényvisszavero logónyomatok a csosálon a fokozott láthatóságról gondoskodnak, akár kora reggel, akár szürkületkor teszed meg a körödet. A uvex lovaglósisakkal együtt a lovaglóruhád tökéletesen alkalmazkodik a tél követelményeihez. áttekintés: Tökéletes társ a hideg lovasnapokon Sokoldalú, légátereszto és gyorsan száradó Véd a szél, a nap és a hideg ellen A felso rész a hoszabályozás érdekében mulesingmentes merinó gyapjúból készült Nagy teljesítményu, szagtalan és légátereszto szál Alsó rész szigetelo Polartec® fleece anyagból a melegségért Fényvisszavero logónyomatok "fekete" színben a fokozott láthatóság érdekében A funkcionalitás és a stílus tökéletes kombinációja Szállítási terjedelem: 1x uvex Loop Thermo fekete

11 649 Ft*
db.
uvex Téli sapka sisak sapka
uvex Téli sapka sisak sapka Készüljön fel a téli hidegre az Uvex Winter Cap sisaksapkával. Kifejezetten az alábbiakhoz tervezték tökéletesen illeszkedik a bukósisak alá ez az innovatív téli sapka biztosítja, hogy feje és füle még a legkedvezotlenebb körülmények között is kellemesen meleg maradjon. A uvex Winter Cap lovaglósisak sapka lenyugöz a következokkel karcsú kialakítássalamely könnyedén illeszkedik a lovaglósisak alá anélkül, hogy a biztonság vagy a stílus rovására menne. A szorosan illeszkedo kialakításteszi a sisak sapkát a ideális partner a leghidegebb idoben is a szabadtéri edzésekhez a leghidegebb napokon. áttekintés: Optimális védelem a hideg ellen lovaglás közben Használható a lovaglósisak alatt a biztonság veszélyeztetése nélkül Melegen tartja a fejet és a füleket még nagyon alacsony homérsékleten is Vékony kialakítás - biztosítja a zökkenomentes illeszkedést és a magas viselési kényelmet Ideális hosszabb viselési ido esetén is Méret: - A cipo méretét tekintve: S - M L - XL Szállítási terjedelem: 1x uvex Téli sapka sisak sapka

4 259 Ft*
uvex Balaclava sisak sisak alsónemu
uvex Balaclava sisak sisak alsónemu Tapasztalat maximális kényelem és védelem fagyos homérsékleten és hófúvásban. Ez a balaclava készült 35% pamut és 65% poliészter meleget biztosít a nyaktól lefelé az arcon, a szemek területén nyílással.Tökéletes viselet a lovaglósisak alatt az uvex sisakbélés igazi élménnyé teszi a téli lovaglást. Biztosítsa a meleg és kényelmes lovaglás kulcsát, bármilyen idojárási körülmények között is legyen. áttekintés: Meleg a nyaktól az arcon át, a szemeknél nyílással Optimális védelmet nyújt jeges homérsékleten Tökéletes viselet a lovaglósisak alatt Kényelmes illeszkedés a kényelmes viseletért Élvezze a meleg és kényelmes téli lovaglást Anyag: A téli téli téli téli táskában található anyag: 35% pamut, 65% poliészter Szállítási terjedelem: 1x uvex balaclava sisak sisak alufelso

3 092 Ft*