Pharmakas Hoof Balm Excellent egy pillantásra:


  • Mesterséges adalékanyagok és színezékek nélkül
  • Elősegíti a növekedést
  • Aktiválja a pata szarvát

Pharmakas Hoof Balm Excellent - For Healthy Hooves and Natural Regeneration

The Pharmakas Hoof Balm Excellent is not just a shield for the hoof, but also supports the natural regeneration process and hoof growth. With its high-quality formula including propolis, the balm penetrates deeply into the hoof, promotes the stability of the hoof horn and ensures the overall health of the entire hoof. If your horse has particularly stressed hooves, this is the ideal care for a quick regeneration.

The Pharmakas® Hoof Balm Excellent has a repair effect and is suitable for all hoof types. It is the ideal care product for all who want to offer their horses only the best for hoof health. Simply apply daily to the hoof horn and coronary band.

The balm consists of a high-quality formula with propolis, a natural product derived from apitherapy. Please note that the Textile Labelling Regulation applies when selling textile products.

Overview:

  • Supports the natural regeneration process and hoof growth
  • Propolis improves the stability of the hoof horn and promotes the overall health of the entire hoof
  • Ideal for daily care of the hoof horn and coronary band
  • Suitable for all types of hooves

Technical Data:

  • Product: Pharmakas® Hoof Balm Excellent
  • Ingredients: Propolis

Scope of Delivery:

1x Pharmakas® Hoof Balm Excellent

FAQ


Is the Pharmakas® Hoof Balm Excellent suitable for all hoof types?

Yes, the product can be used for all hoof types.

How often should I apply the Pharmakas® Hoof Balm Excellent?

For optimal results, we recommend applying the product daily to the hoof horn and coronary band.
Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Származás: Németország
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
Kerbl pataecset doboz
Pataolajoskefe ónnalA Kerbl pataolajos kefe ónnal praktikus módja annak, hogy rendben és tisztán tartsa az ápolóboxot. A pataolaj, amelyet ecset nélkül szállítanak, kényelmesen tölthető a kannába, hogy könnyebb legyen a patacsontra felvinni. Ezután a kefe a kannával együtt visszatehető az ápolódobozba, anélkül, hogy használat után azonnal ki kellene mosni.

1 396 Ft* 1 552 Ft*
db.