PHARMAKAS HORSE fitform méhviasz bőrolaj 1000 ml egy pillantásra:


  • Méhviasz bőrápolás
  • Öntisztító hatás
  • Víz- és porlepergető a következőknek köszönhetően
  • NANO technológia

PHARMAKAS HORSE fitform Méhviasz bőrápoló olaj 1000 ml

Méhviasz bőrápoló olaj a lovassportokban használt bőrtermékek ápolására és felfrissítésére.

A méhviaszból készült speciális bőrápoló olaj véd a törékenység ellen, megőrzi a bőrt, puhává és ellenállóvá teszi azt a hosszú élettartam érdekében. A Lederfit-Oel kizárólag értékes, bőrápoló összetevőket tartalmaz, amelyek oxidatív módon előkezelt zsíros anyagokon alapulnak, és nem hajlamosak az avasodásra vagy gyantásodásra. Ez biztosítja, hogy az ezzel kezelt bőr rugalmas maradjon, és védve legyen a törékenységtől.

A bőrzsírosítókkal rokon összetevők védelmet nyújtanak a víz elvándorlása ellen és kiszűrik a káros UV-sugárzást (napfényt).

Ránézésre:

  • a bőr ápolására és felfrissítésére
  • véd a törékenység ellen
  • víz- és porlepergető a NANO technológiának köszönhetően!
  • Öntisztító hatással!

Alkalmazás:

Melegítse fel a Lederfit-Oelt testhőmérsékletűre, és többször vigye fel vastagon a tiszta és száraz bőrre. Az igénybevételtől függően az impregnálás megismételhető.

Ez az olaj megőrzi a bőrt, puhává és ellenállóvá teszi.

Tartalom:

  • 1000 ml

Összetevők:

Természetes repceolaj, természetes viaszbázis (búza, napraforgó), természetes méhviasz, újrazsírozószer, nanohidrofób hatóanyag.

Szállítási terjedelem:

1x PHARMAKAS HORSE fitform Méhviasz Leatherfit olaj

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Származás: Németország
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Kerbl tisztítószivacs lovaknak FLECKI 3 db
Tisztítószivacs FLECKIA színes lószivacs a hozzá illő ló alakban készült, és ideális nedves és száraz használatra egyaránt.Ez a SET egy kék, egy rózsaszín és egy sárga habszivacsból áll. Színek: kék, rózsaszín, sárgaAnyag: habszivacs

1 552 Ft*
db.