GoLeyGo 2.0 vezetőszár lovaknak 200 cm fekete/fukszia egy pillantásra:


  • Szabadalmaztatott egykezes rendszer
  • Biztonságos és gyors kötés
  • Grip ólomkötél 200 cm
  • Fonott, szakadásálló polipropilén
  • Megfelel a GoLeyGo felkötő színének.

GoLeyGo

Lóvezető kötél - biztonságos kapcsolat a lóval

Az új innovatív pánikhorog! Biztonságos és gyors megkötés egy kézzel - a GoLeyGo innovatív zárórendszere teszi lehetővé a kutyák és lovak számára.

A szabadalmaztatott mágneses zárórendszerrel ellátott GoLeyGo 2.0 ólomkötél ideális a biztonságos és gyors kötéshez egyetlen kézzel. A fonott és szakadásálló polipropilénből készült csúszásmentes pórázkötél jó fogást biztosít, és jól ül a lótulajdonos kezében. A 200 cm hosszúságával tökéletes mozgásszabadságot biztosít Önnek és lovának, és lehetővé teszi a kötélről való gyors leválást veszélyes helyzetben.

GoLeyGo 2.0 lóvezetési kötél egy pillantásra

:
  • Szabadalmaztatott mágneses rögzítési rendszer
  • Biztonságos és gyors kötés
  • Könnyű fogású kötél
  • Szakadásálló, fonott polipropilén
  • Hossz: 200 cm
  • Átmérő: 16 mm
  • A GoLeyGo-hoz színben illő színű ló kantár

Szín:

  • Fekete / Fukszia
  • Kék / karamell
  • Barna / világoskék

Szállítási terjedelem

:
  • 1 x GoLeyGo 2.0 Vezetőkötél lovaknak
Gyártó "GoLeyGo"

GOLEYGO Lovak és Kutyák - Az új póráz mágneses záródással

A GoLeyGo innovatív mágneses kattintású pórázrendszer már sok állattartót Inspirált. Mostantól kutyák és lovak számára is Elérhető.

A GoLeyGo a jól ismert karabinerhorog okos Alternatívája. Nincs többé keresgélés, hogy hova tegye a Karabinerét. A GOLEYGO készen áll, amikor gyorsan szükség van rá! A klasszikus karabineres kutyapóráz meglehetősen nehézkes a kezelése, és mindkét kézre szükség van Hozzá. A GOLEYGO egy okos golyóstű-mágnes kombinációval köti össze a pórázt és a Nyakörvet. Egyszerűen, gyorsan és egyetlen kattintással le lehet engedni a kutyát a pórázról és vissza is lehet tenni!

A GoLeyGo Előnyei:

Rá a pórázra és le a pórázról egyetlen Kézzel.

Az első teljesen betölthető Zárórendszer.

Az új GoLeyGo generáció

Az új GOLEYGO 2.0-t átdolgoztuk, javítottuk és módosítottuk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely megfelel az állattartók legmagasabb Igényeinek. A kiváló minőségű nejlonpóráz jelentősen harapásállóbb, és kényelmesen fekszik a Kézben. Az üvegszál erősítésű anyagból készült, nagyon robosztus csat kibírja a kutya Max. 80 kg-os Súlyát. A mágneses zárórendszer öntisztító koncepciója védett rugós csapágyazással, beleértve a sós vízzel szembeni ellenállást is, hogy biztonságosan zárjon még homok és szennyeződés esetén Is. A ferritmágnessel ellátott, üvegszál erősítésű high-tech zárórendszer egyszerre könnyű és Robusztus.

Az új pórázok és vezetékek mostantól univerzálisan rögzíthetők szinte bármilyen nyakörvhöz, hámhoz vagy pisztolytáskához a csavarozható Adaptertüskével.

GoLeyGo Kutya: kutyapóráz & nyakörv innovatív mágneses záródással

Az egyedülálló rendszer különböző mintákban, színekben és méretekben kapható kutyák számára, így minden kutyának van megfelelő Kombináció. A nagy GOLEYGO kínálatban választhat nyakörvet vagy mellkasi hámot normál pórázzal vagy visszahúzható Pórázzal. A GOLEYGO nyakörv szinte elpusztíthatatlan! Tartós nejlonból készült, erős kattanó zárral, és a legnagyobb terhelésnek is Ellenáll. A beépített gömbcsap az összekötő kapocs a nyakörv és a póráz Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe! A mellhevederek optimálisan osztják el a húzóerőt, ezért különlegesen kényelmesek a kutya Számára. A GOLEYGO mellkasi hám tartós nejlonból készült, erős kattanó Csatokkal. A pántok állíthatóak és könnyen a kutya méretéhez Igazíthatóak. A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A GOLEYGO póráz beállítható hossza nagyfokú rugalmasságot biztosít! Akár a kezében tartják a pórázt, akár a csípője köré tekerik, akár a vállára helyezik, a GOLEYGO számos tartási és hordozási lehetőséget kínál a Kutyatulajdonosoknak. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról! A visszahúzható pórázzal az aktív kutyáknak pórázon is megvan a szükséges Mozgásszabadság. A GOLEYGO Vario visszahúzható póráz, maximális hossza 5 méter tartós nejlonból Készült. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról!

A GoLeyGo tökéletes társ a Kutyának.

GoLeyGo Lovaknak: Mostantól kötőfék és ólom mágneses rögzítővel is

A korábbi kutyáknak szánt verziók mellett a GOLEYGO mostantól egy rendkívül robusztus változatban is elérhető a lovak számára! Válassza ki a gondosan kidolgozott és részletesen kidolgozott GOLEYGO lószerszámot három különböző Színből. A GOLEYGO kantárok már fel vannak szerelve az eredeti GoLeyGo adaptertüskével, ezért tökéletesen kompatibilisek a GoLeyGo Pórázkötéllel. A színben összehangolt dizájnszerelvények és a gyönyörű színek tökéletesen lekerekítik a Megjelenést. A kantár puhán bélelt, szőrmét védő szintetikus gumival van Bélelve. A nyakon és az orrszíjon lévő csatoknak köszönhetően a felkötőoptimálisan állítható. A mini shettyktől a hidegvérűekig minden elterjedt lóméretet lefed, így minden ló számára van megfelelő Felkötő.

  1. Egy erős kapcsolat
  2. Nagyfokú rugalmasság az állítható vonalhossznak köszönhetően
  3. Teljes mozgásszabadság a gömbcsapnak köszönhetően
  4. 360°-ban forgatható
  5. Észszerű kialakítás
Állatfajok:
Zárórendszerek: Mágnes zár

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


GoLeyGo 2.0 kötőfék
GoLeyGo 2.0 Lovas felkötő - adaptertűvel Egy kézzel és egyetlen kattintással a lova meg van kötve! A GoLeyGo innovatív rögzítési rendszerével.A kiváló minőségű anyagokból készült, részletesen kidolgozott és részletesen kidolgozott lókötőszár a GoLeyGo adaptertűvel van ellátva, így tökéletesen kompatibilis a GoLeyGo pórázkötéllel. A színben összehangolt design-felszerelések és a gyönyörű színösszeállítások tökéletesen lekerekítik a megjelenést. A kantár puhán bélelt, szőrmebarát szintetikus gumival. A ló kantár a nyakon és az orrszíjon lévő csatokkal optimálisan beállítható. Különböző méretekben és színekben kapható. GoLeyGo Halter egy pillantásra: Kidolgozott és részletes kivitelezésKiváló minőségű anyagokPuha, szintetikus gumival bélelt, amely kíméletes a szőrzethez.Csat a nyakon és az orrszíjonA színek tökéletesen illeszkednek a GoLeyGo ólomkötélhezBeleértve az adaptertűt Színek: Fekete / FuksziaKék / karamellBarna / világoskék Méretek: MSH - Csikó / Mini-ShetlandSH - ShetlandP - PóniVB- TelivérWB - melegvérűKB - Hidegvér Szállítási terjedelem: 1 x GoLeyGo 2.0 ló kantár1 x adaptertű

10 109 Ft*
GoLeyGo 2.0 adaptertüske lószerszámhoz (2 db)
GoLeyGo 2.0 adaptertű - minden ló kantárhoz Az adaptertüskékkel a hagyományos ló kantárok könnyen felszerelhetők az innovatív GoLeyGo 2.0 rögzítési rendszerre. A fémgyűrű egyszerű felcsavarozásával bármelyik kantár kompatibilissé válik a GoLeyGo 2.0 rögzítési rendszerrel. A fémtüskével ellátott adapter és a mágneses rögzítőnek köszönhetően a GoLeyGo pórázkötél és a kantár szinte automatikusan csatlakozik egymáshoz. A biztonságos, gyors és biztonságos kioldás még teljes terhelés alatt is lehetséges, így veszélyes helyzetekben gyorsan leválaszthatja az állatot a kötélről. A fémtüske gömbfeje 360°-ban elforgatható és elfordítható. Az adaptertüske legfeljebb 6 mm vastagságú huzalokhoz, kéreghez stb. alkalmas.Ránézésre: Meglévő felkötőkkel való használatraKönnyen felcsavarozható a fémgyűrűre360°-ban forgatható és elforgatható gömbfejmax. 6 mm-es gyűrűkhöz stb. Szállítási terjedelem: 2 x adaptercsap (gömbcsap)A fémgyűrű nem tartozéka a szállításnak!

4 158 Ft*
db.