GoLeyGo 2.0 kutyapóráz nyakörv szett egy pillantásra:


GoLeyGo 2.0 készlet - lapos póráz, hozzáillő nyakörvvel és adaptertűvel

Pórázza fel és vegye le kutyáját egyetlen kézzel! Az innovatív GoLeyGo kutyapórázzal, szabadalmaztatott mágneses csattal.

A GoLeyGo készlet tartalmaz egy kutyapórázt és egy színben illő nyakörvet egy adapterrel. Aszabadalmazott mágneses zárásnak köszönhetően a kutya gyorsan és biztonságosan egy kézzel fel- és levehető a pórázról. A póráz és a nyakörv kiváló minőségű, robusztus és 2 színű nylon hevederből készül, amely víz- és szennyeződésálló. A kézszíj puha szintetikus anyaggal bélelt, és kényelmes fogást biztosít. A GoLeyGo kutyapóráz és a GoLeyGo nyakörv fokozatmentesen állítható és különböző méretekben és színekben kapható.

GoLeyGo 2.0 beállítása egy pillantással:

  • Szabadalmazott golyóscsapos mágneses zárórendszer
  • Gyors és biztonságos pórázon és le is
  • Póráz: 140-200 cm (fokozatmentesen állítható)
  • Gallér: 2 méret (mindegyik fokozatmentesen állítható)
  • A golyóscsap 360°-ban elforgatható
  • Kiváló minőségű és robusztus kidolgozás
  • Lágy szintetikus anyaggal bélelt kézszíj
  • Víz- és szennyeződéstaszító

Színek:

  • Fekete
  • Piros
  • Barna

Méret: 

  • S (nyak kerülete 29-45 cm, fokozatmentesen állítható, 15 kg-ig terjedő kutyák számára)
  • M (nyak kerülete 40-65 cm, fokozatmentesen állítható, 60 kg-ig terjedő kutyáknak)

Szállítási terjedelem:

  • 1 x GoLeyGo lapos vezeték 200 cm
  • 1 x egyező színű gallér adaptertűvel
Gyártó "GoLeyGo"

GOLEYGO Lovak és Kutyák - Az új póráz mágneses záródással

A GoLeyGo innovatív mágneses kattintású pórázrendszer már sok állattartót Inspirált. Mostantól kutyák és lovak számára is Elérhető.

A GoLeyGo a jól ismert karabinerhorog okos Alternatívája. Nincs többé keresgélés, hogy hova tegye a Karabinerét. A GOLEYGO készen áll, amikor gyorsan szükség van rá! A klasszikus karabineres kutyapóráz meglehetősen nehézkes a kezelése, és mindkét kézre szükség van Hozzá. A GOLEYGO egy okos golyóstű-mágnes kombinációval köti össze a pórázt és a Nyakörvet. Egyszerűen, gyorsan és egyetlen kattintással le lehet engedni a kutyát a pórázról és vissza is lehet tenni!

A GoLeyGo Előnyei:

Rá a pórázra és le a pórázról egyetlen Kézzel.

Az első teljesen betölthető Zárórendszer.

Az új GoLeyGo generáció

Az új GOLEYGO 2.0-t átdolgoztuk, javítottuk és módosítottuk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely megfelel az állattartók legmagasabb Igényeinek. A kiváló minőségű nejlonpóráz jelentősen harapásállóbb, és kényelmesen fekszik a Kézben. Az üvegszál erősítésű anyagból készült, nagyon robosztus csat kibírja a kutya Max. 80 kg-os Súlyát. A mágneses zárórendszer öntisztító koncepciója védett rugós csapágyazással, beleértve a sós vízzel szembeni ellenállást is, hogy biztonságosan zárjon még homok és szennyeződés esetén Is. A ferritmágnessel ellátott, üvegszál erősítésű high-tech zárórendszer egyszerre könnyű és Robusztus.

Az új pórázok és vezetékek mostantól univerzálisan rögzíthetők szinte bármilyen nyakörvhöz, hámhoz vagy pisztolytáskához a csavarozható Adaptertüskével.

GoLeyGo Kutya: kutyapóráz & nyakörv innovatív mágneses záródással

Az egyedülálló rendszer különböző mintákban, színekben és méretekben kapható kutyák számára, így minden kutyának van megfelelő Kombináció. A nagy GOLEYGO kínálatban választhat nyakörvet vagy mellkasi hámot normál pórázzal vagy visszahúzható Pórázzal. A GOLEYGO nyakörv szinte elpusztíthatatlan! Tartós nejlonból készült, erős kattanó zárral, és a legnagyobb terhelésnek is Ellenáll. A beépített gömbcsap az összekötő kapocs a nyakörv és a póráz Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe! A mellhevederek optimálisan osztják el a húzóerőt, ezért különlegesen kényelmesek a kutya Számára. A GOLEYGO mellkasi hám tartós nejlonból készült, erős kattanó Csatokkal. A pántok állíthatóak és könnyen a kutya méretéhez Igazíthatóak. A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A GOLEYGO póráz beállítható hossza nagyfokú rugalmasságot biztosít! Akár a kezében tartják a pórázt, akár a csípője köré tekerik, akár a vállára helyezik, a GOLEYGO számos tartási és hordozási lehetőséget kínál a Kutyatulajdonosoknak. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról! A visszahúzható pórázzal az aktív kutyáknak pórázon is megvan a szükséges Mozgásszabadság. A GOLEYGO Vario visszahúzható póráz, maximális hossza 5 méter tartós nejlonból Készült. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról!

A GoLeyGo tökéletes társ a Kutyának.

GoLeyGo Lovaknak: Mostantól kötőfék és ólom mágneses rögzítővel is

A korábbi kutyáknak szánt verziók mellett a GOLEYGO mostantól egy rendkívül robusztus változatban is elérhető a lovak számára! Válassza ki a gondosan kidolgozott és részletesen kidolgozott GOLEYGO lószerszámot három különböző Színből. A GOLEYGO kantárok már fel vannak szerelve az eredeti GoLeyGo adaptertüskével, ezért tökéletesen kompatibilisek a GoLeyGo Pórázkötéllel. A színben összehangolt dizájnszerelvények és a gyönyörű színek tökéletesen lekerekítik a Megjelenést. A kantár puhán bélelt, szőrmét védő szintetikus gumival van Bélelve. A nyakon és az orrszíjon lévő csatoknak köszönhetően a felkötőoptimálisan állítható. A mini shettyktől a hidegvérűekig minden elterjedt lóméretet lefed, így minden ló számára van megfelelő Felkötő.

  1. Egy erős kapcsolat
  2. Nagyfokú rugalmasság az állítható vonalhossznak köszönhetően
  3. Teljes mozgásszabadság a gömbcsapnak köszönhetően
  4. 360°-ban forgatható
  5. Észszerű kialakítás
Állatfajok: Kutya
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya
Zárórendszerek: Mágnes zár
Anyag: Nylon

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
GoLeyGo adapter tűs kutyanyakörv (2 db)
GoLeyGo 2.0 adaptercsap – minden nyakörvhöz és kutyahámhoz Az adaptercsapokkal kutyája hagyományos nyakörvei és hámjai könnyen felszerelhetők a GoLeyGo 2.0 zárórendszerhez. Ha egyszerűen rácsavarja a fémgyűrűre, minden nyakörv és heveder kompatibilis a GoLeyGo 2.0 zárórendszerrel. A 2 darabos csomag két különböző méretben és súlycsoportban kapható. A Goleygo adapter felhelyezése után a kis és nagy kutyák könnyen fel- és levehetők megfelelő póráz segítségével. Az adapteren lévő fém tűnek és a mágneses kapcsnak köszönhetően a póráz és a nyakörv vagy a kötőfék egymástól függetlenül csatlakozik. Teljes terhelés mellett is egyszerű, gyors és biztonságos kioldás lehetséges, így veszélyes helyzetekben az állat gyorsan leengedhető a pórázról. 360°-ban forgó és szabadon elforgatható fémcsap gömbfeje. Áttekintés: Meglévő nyakörvekhez és hevederekhez való használatra Könnyű csavarozás a fémgyűrűre 360°-ban forgatható és szabadon forgatható gömbfej Méret: S (15 kg-ig terjedő kutyák számára) M (60 kg-ig terjedő kutyáknak) Szállítási terjedelem: 2 x adaptercsap (golyóscsap) A fémgyűrű nem tartozék!

3 134 Ft* 3 527 Ft*