GoLeyGo 2.0 póráz lapos 200 cm egy pillantásra:


GoLeyGo 2.0 lapos ólom - kutyapóráz innovatív mágneses zárással

Pórázza fel és vegye le a kutyát egy kézzel! Ezt az innovatív GoLeyGo kutyapóráz teszi lehetővé szabadalmaztatott mágneses zárással.

A GoLeyGo kutyapóráz szabadalmaztatott mágneses zárórendszerrel sokkal könnyebben használható, mint a hagyományos, pattintható horogú póráz . Az innovatív golyóscsap-mágnes kombináció összeköti a kutya pórázát és a nyakörvet vagy a hámot. Egyetlen kattintással a kutya kioldható a pórázról, majd visszahelyezhető a pórázra.

A póráz kiváló minőségű, robusztusból és 2- színes nylon heveder, amely >víz- és szennyeződésmentes. A kézszíj puha szintetikus anyaggal bélelt, és kényelmes fogást biztosít. A mellékelt adaptertűvel a GoLeyGo lapos kutyapóráz könnyen csatlakoztatható meglévő nyakörvéhez vagy hevederéhez. A póráz fokozatmentesen állítható (140-200 cm), különböző méretekben és színekben kapható.

Áttekintés:

  • Szabadalmazott golyóscsapos mágneses zárórendszer
  • Gyors és biztonságos pórázon és le is
  • Hossz: 140-200 cm (fokozatmentesen állítható)
  • Adapter tűt tartalmaz
  • A golyóscsap 360°-ban elforgatható
  • Kiváló minőségű és robusztus kidolgozás
  • Lágy szintetikus anyaggal bélelt kézszíj
  • Víz- és szennyeződéstaszító

Színek:

  • fekete
  • piros
  • barna

Méret: 

  • S (10 mm, kutyáknak 15 kg-ig)
  • M (20 mm, kutyáknak 60 kg-ig)

Szállítási terjedelem:

1x GoLeyGo lapos vezeték
1x adaptercsap (golyóscsap) az összes általános kutyanyakörvhez

Gyártó "GoLeyGo"

GOLEYGO Lovak és Kutyák - Az új póráz mágneses záródással

A GoLeyGo innovatív mágneses kattintású pórázrendszer már sok állattartót Inspirált. Mostantól kutyák és lovak számára is Elérhető.

A GoLeyGo a jól ismert karabinerhorog okos Alternatívája. Nincs többé keresgélés, hogy hova tegye a Karabinerét. A GOLEYGO készen áll, amikor gyorsan szükség van rá! A klasszikus karabineres kutyapóráz meglehetősen nehézkes a kezelése, és mindkét kézre szükség van Hozzá. A GOLEYGO egy okos golyóstű-mágnes kombinációval köti össze a pórázt és a Nyakörvet. Egyszerűen, gyorsan és egyetlen kattintással le lehet engedni a kutyát a pórázról és vissza is lehet tenni!

A GoLeyGo Előnyei:

Rá a pórázra és le a pórázról egyetlen Kézzel.

Az első teljesen betölthető Zárórendszer.

Az új GoLeyGo generáció

Az új GOLEYGO 2.0-t átdolgoztuk, javítottuk és módosítottuk, hogy olyan terméket hozzunk létre, amely megfelel az állattartók legmagasabb Igényeinek. A kiváló minőségű nejlonpóráz jelentősen harapásállóbb, és kényelmesen fekszik a Kézben. Az üvegszál erősítésű anyagból készült, nagyon robosztus csat kibírja a kutya Max. 80 kg-os Súlyát. A mágneses zárórendszer öntisztító koncepciója védett rugós csapágyazással, beleértve a sós vízzel szembeni ellenállást is, hogy biztonságosan zárjon még homok és szennyeződés esetén Is. A ferritmágnessel ellátott, üvegszál erősítésű high-tech zárórendszer egyszerre könnyű és Robusztus.

Az új pórázok és vezetékek mostantól univerzálisan rögzíthetők szinte bármilyen nyakörvhöz, hámhoz vagy pisztolytáskához a csavarozható Adaptertüskével.

GoLeyGo Kutya: kutyapóráz & nyakörv innovatív mágneses záródással

Az egyedülálló rendszer különböző mintákban, színekben és méretekben kapható kutyák számára, így minden kutyának van megfelelő Kombináció. A nagy GOLEYGO kínálatban választhat nyakörvet vagy mellkasi hámot normál pórázzal vagy visszahúzható Pórázzal. A GOLEYGO nyakörv szinte elpusztíthatatlan! Tartós nejlonból készült, erős kattanó zárral, és a legnagyobb terhelésnek is Ellenáll. A beépített gömbcsap az összekötő kapocs a nyakörv és a póráz Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe! A mellhevederek optimálisan osztják el a húzóerőt, ezért különlegesen kényelmesek a kutya Számára. A GOLEYGO mellkasi hám tartós nejlonból készült, erős kattanó Csatokkal. A pántok állíthatóak és könnyen a kutya méretéhez Igazíthatóak. A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A beépített golyó a láncszem a nyakörv és az ólom Között: egyszerűen kattintson a mágneses rögzítőbe!

A GOLEYGO póráz beállítható hossza nagyfokú rugalmasságot biztosít! Akár a kezében tartják a pórázt, akár a csípője köré tekerik, akár a vállára helyezik, a GOLEYGO számos tartási és hordozási lehetőséget kínál a Kutyatulajdonosoknak. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról! A visszahúzható pórázzal az aktív kutyáknak pórázon is megvan a szükséges Mozgásszabadság. A GOLEYGO Vario visszahúzható póráz, maximális hossza 5 méter tartós nejlonból Készült. Az innovatív mágneses kattanórendszerrel a kutya pillanatok alatt fel- és levehető a pórázról!

A GoLeyGo tökéletes társ a Kutyának.

GoLeyGo Lovaknak: Mostantól kötőfék és ólom mágneses rögzítővel is

A korábbi kutyáknak szánt verziók mellett a GOLEYGO mostantól egy rendkívül robusztus változatban is elérhető a lovak számára! Válassza ki a gondosan kidolgozott és részletesen kidolgozott GOLEYGO lószerszámot három különböző Színből. A GOLEYGO kantárok már fel vannak szerelve az eredeti GoLeyGo adaptertüskével, ezért tökéletesen kompatibilisek a GoLeyGo Pórázkötéllel. A színben összehangolt dizájnszerelvények és a gyönyörű színek tökéletesen lekerekítik a Megjelenést. A kantár puhán bélelt, szőrmét védő szintetikus gumival van Bélelve. A nyakon és az orrszíjon lévő csatoknak köszönhetően a felkötőoptimálisan állítható. A mini shettyktől a hidegvérűekig minden elterjedt lóméretet lefed, így minden ló számára van megfelelő Felkötő.

  1. Egy erős kapcsolat
  2. Nagyfokú rugalmasság az állítható vonalhossznak köszönhetően
  3. Teljes mozgásszabadság a gömbcsapnak köszönhetően
  4. 360°-ban forgatható
  5. Észszerű kialakítás
Állatfajok: Kutya
Állat mérete: kis Kutya, közepes Kutya
Zárórendszerek: Mágnes zár
Anyag: Nylon

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


%
GoLeyGo adapter tűs kutyanyakörv (2 db)
GoLeyGo 2.0 adaptercsap – minden nyakörvhöz és kutyahámhoz Az adaptercsapokkal kutyája hagyományos nyakörvei és hámjai könnyen felszerelhetők a GoLeyGo 2.0 zárórendszerhez. Ha egyszerűen rácsavarja a fémgyűrűre, minden nyakörv és heveder kompatibilis a GoLeyGo 2.0 zárórendszerrel. A 2 darabos csomag két különböző méretben és súlycsoportban kapható. A Goleygo adapter felhelyezése után a kis és nagy kutyák könnyen fel- és levehetők megfelelő póráz segítségével. Az adapteren lévő fém tűnek és a mágneses kapcsnak köszönhetően a póráz és a nyakörv vagy a kötőfék egymástól függetlenül csatlakozik. Teljes terhelés mellett is egyszerű, gyors és biztonságos kioldás lehetséges, így veszélyes helyzetekben az állat gyorsan leengedhető a pórázról. 360°-ban forgó és szabadon elforgatható fémcsap gömbfeje. Áttekintés: Meglévő nyakörvekhez és hevederekhez való használatra Könnyű csavarozás a fémgyűrűre 360°-ban forgatható és szabadon forgatható gömbfej Méret: S (15 kg-ig terjedő kutyák számára) M (60 kg-ig terjedő kutyáknak) Szállítási terjedelem: 2 x adaptercsap (golyóscsap) A fémgyűrű nem tartozék!

3 140 Ft* 3 533 Ft*
%
GoLeyGo 2.0 kutyapóráz nyakörv szett
GoLeyGo 2.0 készlet - lapos póráz, hozzáillő nyakörvvel és adaptertűvel Pórázza fel és vegye le kutyáját egyetlen kézzel! Az innovatív GoLeyGo kutyapórázzal, szabadalmaztatott mágneses csattal.A GoLeyGo készlet tartalmaz egy kutyapórázt és egy színben illő nyakörvet egy adapterrel. Aszabadalmazott mágneses zárásnak köszönhetően a kutya gyorsan és biztonságosan egy kézzel fel- és levehető a pórázról. A póráz és a nyakörv kiváló minőségű, robusztus és 2 színű nylon hevederből készül, amely víz- és szennyeződésálló. A kézszíj puha szintetikus anyaggal bélelt, és kényelmes fogást biztosít. A GoLeyGo kutyapóráz és a GoLeyGo nyakörv fokozatmentesen állítható és különböző méretekben és színekben kapható. GoLeyGo 2.0 beállítása egy pillantással: Szabadalmazott golyóscsapos mágneses zárórendszer Gyors és biztonságos pórázon és le is Póráz: 140-200 cm (fokozatmentesen állítható) Gallér: 2 méret (mindegyik fokozatmentesen állítható) A golyóscsap 360°-ban elforgatható Kiváló minőségű és robusztus kidolgozás Lágy szintetikus anyaggal bélelt kézszíj Víz- és szennyeződéstaszító Színek: Fekete Piros Barna Méret:  S (nyak kerülete 29-45 cm, fokozatmentesen állítható, 15 kg-ig terjedő kutyák számára) M (nyak kerülete 40-65 cm, fokozatmentesen állítható, 60 kg-ig terjedő kutyáknak) Szállítási terjedelem: 1 x GoLeyGo lapos vezeték 200 cm 1 x egyező színű gallér adaptertűvel

6 284 Ft* 7 856 Ft*