Speciális nedves akkumulátor villanypásztor készülékhez 12V 80Ah egy pillantásra:


  • Lassú töltési és kisütési ciklusok
  • Sav: kénsav 37 % = sűrűség 1,28
  • Akkumulátor "szárazon előtöltve"
  • Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisütésre (C100)

Speciális nedves akkumulátor 12V 80Ah villanypásztor készülékhez

A rendkívül alacsony önkisülésű és 80 Ah kapacitású 12 voltos speciális nedves akkumulátor különösen alkalmas 12 voltos akkumulátoros villanypásztor készülékekhez, napelemmel vagy anélkül. Az akkumulátort kifejezetten villanypásztor készülékekhez tervezték.

Biztonsági okokból az akkumulátort az akkumulátorsav nélkül szállítják. Ha szakember töltötte be az akkumulátort, akkor azt utána teljesen fel kell tölteni. Ha a 12 voltos akkumulátort kivonják a forgalomból, azt is havonta fel kell tölteni.

Áttekintés:

  • Lassú töltési és kisütési ciklusok
  • Sav: kénsav 37 % = sűrűség 1,28
  • Sav nélkül szállítjuk
  • Használaton kívül az akkumulátort havonta fel kell tölteni
  • Akkumulátor "szárazon előtöltve"
  • Teljes feltöltés savval való feltöltés után
  • 1 év garancia (Figyelem: mélykisülés esetén nincs garanciális igény)
  • Kapacitási adatok 100 órás szabványos kisütésre (C100)

Megjegyzés: Biztonsági okokból az akkumulátorokat akkumulátorsav nélkül szállítjuk. Javasoljuk, hogy ezeket "a helyszínen" töltse be egy szakember.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

Tápegység: 12 Volt

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.


Adapter kábel 12 Volt
Akkumulátor bilincskészlet - 12V-os adapterkábel szigetelt bilincsekkel 12 voltos adapterkábel krokodilcsipeszekkel 9 voltos elektromos vívókhoz Ez az adapterkábel minden olyan 9 voltos elektromos vívóhoz való, amely alkalmas 12 voltos akkumulátorhoz való közvetlen csatlakoztatásra. A jövőben a 9 voltos elektromos kerítést egy 12 voltos elektromos kerítés akkumulátorával látja el. Egyszerűen csatlakoztassa a krokodilcsipeszeket az akkumulátor pólusaihoz, és csatlakoztassa az akkumulátort a 9 voltos elektromos kerítésegységhez a 80 cm-es csatlakozókábelen és a krokodilcsipeszeken keresztül. Az adapterkábel csökkenti a feszültséget, és már használhatja is az elektromos kerítést. A 12 voltos adapterkábel teljes hossza 80 cm hosszú, krokodilcsipeszes csatlakozással. Ránézésre: 80 cm-es kábellel 12 voltos nedves akkumulátor csatlakoztatásához 9 voltos elektromos kerítéshez való csatlakoztatáshoz Könnyű kezelhetőség Időjárásálló Kifejezetten terepi használatra fejlesztették ki és tesztelték Szállítási terjedelem: 1x AKO Elektromos kerítés tartozékok 9 V-os készülékekhez - Adapter kábel 12 Volt

6 220 Ft*
db.
Akkumulátor teszter digitális 6-20 V
A Digital-Battery-Testerrel 6 és 20 volt közötti teszttartományban tesztelheti a villanypásztor készülékét, így mindig teljes kapacitással és optimális töltöttséggel rendelkezik. Így megelőzheti a meghibásodásokat vagy a nem teljesen feltöltött akkumulátorokat, és növelheti élettartamukat, mivel az csökken, ha nem megfelelően töltik fel őket. Megjelenik a terhelés nélküli feszültség (az elején) és a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után). Áttekitnsé: 6 - 20 voltos vizsgálati tartomány Nincs szükség akkumulátorra A terhelés nélküli feszültség (az elején), valamint a terhelés alatti feszültség (a "-" jel után) jelenik meg. Szállítási tételek: 1 x akkumulátor teszter

12 443 Ft*
db.