Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs 1 kg egy pillantásra:


  • Finom kockák valódi sárgarépa darabokkal
  • D-kiegészítő takarmány
  • Szintetikus vagy természetazonos ízesítő- vagy színezőanyagoktól mentes

Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs 1 kg - Healthy Reward for Your Horse

With Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs, you fulfill your horse's natural desire to chew and simultaneously build trust between human and animal. Carefully selected ingredients of the highest quality, important vitamins and minerals, high-quality trace elements, and plenty of fiber provide a healthy treat.

These specially developed Lekkerwürfel contain exclusively natural herbs, with a conscious avoidance of using flavors and dyes. They are also free from animal-based materials, making them particularly appealing to conscious horse riders.

The Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs are fresh and crunchy and encourage natural chewing, which is essential for good digestion. Horse lovers have trusted this healthy reward for decades.

Overview:

  • Natural and healthy horse treat
  • Contains essential vitamins, minerals, and trace elements
  • Promotes natural chewing
  • No artificial flavors and dyes
  • Free from animal-based materials
  • Fresh and crunchy due to an elaborate manufacturing process

Composition:

  • Weight: 1 kg
  • Main Ingredients: Wheat flour, lucerne, barley, linseed cake, wheat, sunflower extraction meal, herb mixture

Package includes:

1x Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs 1 kg

FAQ

What ingredients do Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs contain?
The Lekkerwürfel contain carefully selected ingredients and natural herbs. They are free from animal-based materials and artificial flavors and dyes.

Why should horses receive the Pharmakas LEKKERWÜRFEL Herbs?
The Lekkerwürfel are a healthy reward that promotes natural chewing and strengthens the trust between human and animal. They contain important vitamins, minerals, and trace elements that contribute to the overall healthiness of your horse.

Gyártó "Pharmakas"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Takarmány típusa: Finomságok
Íz: Gyógynövények
Származás: Németország
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.