PHARMAKAS HORSE fitform LEKKERWÜRFEL banán 1 kg egy pillantásra:


  • Finom kockák valódi banándarabokkal
  • D-kiegészítő takarmány
  • Szintetikus vagy természetazonos ízesítő- vagy színezőanyagoktól mentes

PHARMAKAS HORSE fitform LEKKERWÜRFEL - igazi banánnal Igaz

i

banándarabokkal

!

Szintetikus vagy természetazonos aromáktól és színezékektől mentes

,

ez a snack nagyon egészséges és nagyszerű ízű. A lovak szeretik a banánt, így ezt a finomságot is imádni fogják. A tápláló hálaadás lova számára. Az eredeti Pharmaka-Lekkerwürfel alapján készült ropogós jutalom a lónak. Természetesen értékes

.

egy pillantásra:

  • Kiegészítő takarmány lovak számára
  • Igazi banándarabok
  • magas sajtolási nyomás + kíméletes hőkezelés

Tartalom:

  • 1 kg

Összetétel:

búza utóliszt, kukorica (puffasztott), zabpehely, banán, szárított (4,2%), kalcium-karbonát, zabhéj korpa, burgonyakeményítő, nátrium-klorid, dextróz

Összetevők:

2,20% nyersfehérje; 4,00% nyerszsír; 1,80% nyersrost; 8,80% nyershamu; 0,50% nátrium.

Technológiai adalékanyagok kg-onként:

20000,00 mg sepiolit (E562)

LEKKERWÜRFEL ® by PHARMAKAS HORSE fitform...... ......

értékes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, aminosavakat, liszteket, gyümölcsöket és egyéb természetes összetevőket tartalmazó, állati eredetű és GMO-mentes tápok lovaknak.
Akár egy kiegyensúlyozott vitamin- vagy ásványi anyag keverék, akár a szőlőmagliszt hozzáadása a szabad gyökök elleni védelem érdekében, akár az inulin hozzáadása a jobb emésztés érdekében, akár a valódi gyümölcsök és valódi gyógynövények használata ízesítők és színezékek helyett, vagy egyszerűen csak a komplex préselési eljárás teszi ezeket a LEKKERWÜRFELeket ropogós harapási és rágási élménnyé a ló számára - tökéletes jutalom a tiszta lelkiismerettel rendelkező ló számára.

Hűvös, száraz és higiénikus helyen tárolja.
Gyártó "HORSE fitform"

PHARMAKAS HORSE fitform

A PHARMAKA GmbH & Co. KG cég már jól ismert a lovas és lovassport körökben a HORSE-fitform®, márka széles Termékválasztékával. A PHARMAKA több mint 45 éve foglalkozik holisztikus és kiváló minőségű termékek fejlesztésével és gyártásával a lótáplálás (táplálékkiegészítés), a lóápolás és a lovas kiegészítők (bőráruk, textíliák Stb.) Területén.

A kiegyensúlyozott, modern lóéletmód megteremtése volt és van a cég minden termékfejlesztésének célja, már jóval azelőtt, hogy ez a kifejezés bekerült volna a német Lóiparba.

A termékpaletta az ápolószerektől kezdve a pataápoláson és a bőrápoláson át a csemegékig, táplálékkiegészítőkig, sőt még a kutyák ápolásáig Terjed.

  • Az intenzív termékcsalád teljesen ADMR-mentes, és mindent kiirt, ami legyet és csípést okoz!
  • A HORSE fitform pataápolási termékek változatos választéka - mert ha nincs egészséges pata, nincs egészséges ló - lehetővé teszi, hogy Ön sokféle pataápoló termék közül Választhasson.
  • Nem csak a lónak, hanem a felszerelésének is szüksége van ápolásra, és ez a legjobban a megfelelő és a ruházat és takaró körüli ápolással érhető El.
  • vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, aminosavakban, gyümölcsökben és más természetes összetevőkben gazdag, állati eredetű összetevőktől és GMO-któl mentes - több LEKKER egy finomságban nem Lehetséges.
  • A termékcsalád alapja a természetes marokkói argánöolaj - a világ legértékesebb öolaja. Átfogó, kíméletes védelem kutyája bőrének és Szőrének.

Amint láthatja, a PHARMAKA különös hangsúlyt fektet arra, hogy minden termékünkben kizárólag természetes összetevők Találhatók.

APHARMAKA feladatának tekinti, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek tökéletes ellátást jelentenek a szabadidős és sporttárs és barát ló Számára.

Takarmány típusa: Finomságok
Íz: Banán
Származás: Németország
Minőség: 100%-ban természetes összetevok, GMO mentes
Állatfajok:

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.