Diva báránybőr mini kefe lovaknak egy pillantásra:


Mini Diva báránybőr kefe, eredeti Haas - Erőteljes gondozás a sugárzó lószőrön

A mini diva báránybőr kefe, az eredeti Haas a jól ismert Diva báránybőr kefünk kisebb verziója, és ugyanolyan kiváló gondozást kínál a ló számára. Báránybőr és lóharoid koszorú segítségével óvatosan tisztítsa meg a szőrmeket, és ragyogó ragyogást adjon neki.

Ennek a kefének számos speciális tulajdonsága és előnye van. Egyrészt egy puha bárányszőrpárna és egy lóharoid koszorú tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a ló szőrének finom tisztításához és fényes ragyogáshoz. Ezenkívül gyakorlati kézi övvel és elasztikus kézhurokkal van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes kezelést.

A Mini Diva báránybőr kefe különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akiknek kompaktabb kefére van szükségük a ló szőrme fenntartásához. Méretük ideális az utazáshoz és a felhasználáshoz különböző környezetekben.

Áttekintés:

  • Gyengéd, fényes kefe bárányszőrös párnával és lóhorovával
  • Biztosítja a jó termelésű, fényes szőrme
  • Gyakorlati kézi öv és elasztikus kézhurok az egyszerű kezelhetőséghez

Műszaki adatok:

  • Anyag: Báránybőr, lószőr
  • Méretek: 17 cm x 9 cm

A kézbesítés hatálya:

1x mini diva báránybőr kefe, eredeti Haas

GYIK

Mit csinál a Mini Diva bárány kefe, az eredeti Haas Special?
A Mini Diva báránybőr kefe, az eredeti Haas, lágy báránybőr párnával és lóval koszorúval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a ló szőrme szelíd és alapos tisztítását. Gyakorlati kézi övével és az elasztikus kézhurokkal könnyen használható és ideális útközben.

Ki használja a mini diva bárány kefét, az eredeti Haas -ot a legjobban?
A Mini Diva báránybőr kefe, az eredeti Haas, különösen alkalmas a lovas tulajdonosok és ápolók számára, akiknek kompaktabb kefére van szükségük a ló szőrme fenntartásához. Méretük ideális az utazáshoz és a felhasználáshoz különböző környezetekben.

Gyártó "Kerbl"

Kerbl – a hagyomány és az innováció találkozása a mezőgazdaságban

A Kerbl nemcsak az állati kiegészítők terén szerzett több évtizedes szakértelmét jelenti, hanem a mezőgazdasághoz való mély kapcsolatát is. Globális vállalatként a Kerbl széles választékot kínál a mezőgazdasági termékektől a lovas- és kisállat-kellékeken át egészen az istálló-, udvar- és elektromos kerítés kellékekig. Az állattenyésztés és állattenyésztés terén elért több mint 50 éves sikerével a Kerbl folyamatosan elkötelezett a gazdálkodók, tenyésztők és állatbarátok mindennapi életének javítása iránt innovatív megoldásokkal. Tapasztalja meg Kerbl világát – ahol a hagyomány és a haladás kéz a kézben jár.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.