Woolf természetes kutyasnack

Woolf jutalomfalat - 100% természetes

A Woolf kutyasnackek természetes és ízletes jutalomfalatok kutyáknak. A kisebb falatkák macskáknak is nagyszerűek.

A Woolf kutyafalatkák ízletesek gabona vagy mesterséges adalékanyagok nélkül.A visszazárható csomagolás a magas nedvességtartalom ellenére frissen tartja a kutyafalatkákat. A rágcsálnivalók magas arányban tartalmaznak kiváló minőségű állati fehérjét, és egyaránt alkalmasak minden fajtájú nagy és kis kutyának. A Woolf Snacks természetes rágcsálnivalóként ízletes jutalom minden napra.

A Woolf jutalomfalatok különlegesek:

  • 100%-ban kiváló minőségű fehérjeforrásokból készült
  • Nem tartalmaz színezéket, tartósítószert vagy kémiai adalékanyagokat
  • Gabona nélkül
  • Változtatható csomagolás

A Woolf kutyasnackek gabonafélék, színezékek, tartósítószerek és kémiai adalékanyagok nélkül készülnek. A visszazárható csomagolás felbontás után is frissen tartja a tartalmat. Akár jutalomként, akár két étkezés közötti nassolnivalóként, a Woolf kutyafalatok jól emészthetőek, és tökéletes csemege négylábú barátja számára.

Woolf kutyasnackek - kiváló minőségű kutyasnackek a köztes időben

A Woolf csemegék minden méretű kutya számára alkalmasak. A Woolf kutyatáp 100%-ban kiváló minőségű fehérjeforrásokból készül, hogy biztosítsa a legmagasabb minőséget és a legjobb tápanyagbevitelt. A Woolf kutyatáp snacket főzés után újrazárható tasakokba csomagolják, kémiai adalékanyagok, tartósítószerek és színezékek nélkül.