Vásároljon WAHL Moser nyírófejet és nyírópengét a nyírógépéhez az Agrarzone oldalon.

WAHL Moser az Ön professzionális partnere a háziállat otthoni ápolásához. Több mint 100 éve létezik a világpiacon a hagyományos WAHL márka, azzal az ambiciózus céllal, hogy a világ legjobb nyírógépeit és nyírófejeit állítsa elő. A kivételes termékötletek, a jövőbe mutató technológia és az első osztályú minőség határozza meg a márka igényét arra, hogy a tökéletes szőrnyírás és ápolás optimális eszközét nyújtsa Önnek.

Az Agrarzone oldalon kivétel nélkül professzionális és kiváló minőségű WAHL Moser nyírófejeket talál, amelyek tisztára csiszolt rozsdamentes acélból készülnek, a legjobb vágóanyaggal.

WAHL Moser nyírófej és WAHL Moser nyírópengék áttekintése:

  • Szarvasmarhák, tehenek, lovak, juhok, háziállatok és egyéb állatok nyírására
  • Nagyon hosszú vágási élesség a legjobb minőségű teljes fémnek köszönhetően
  • Precíziós vágókészlet gyorsváltó rendszerrel és integrált vágási hosszbeállítással
  • 40x ellenállóbb a hagyományos vágókészleteknél a Diamond-Like-Carbon bevonatnak köszönhetően
  • High-tech felületkezelés nagyfokú keménységgel a hosszabb élettartam érdekében
  • Elismert prémium márka professzionális használatra
  • Kiváló ár-teljesítmény arány
  • Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően

WAHL Moser a csúcsminőséget jelenti rendkívüli áron

A prémium márka WAHL évtizedek óta a legmagasabb minőségű, kiváló minőségű nyírógépek. A prémium márka évtizedek óta fejleszt kiváló minőségű nyírókéseket és nyírófejeket lovak, szarvasmarhák, tehenek, juhok, háziállatok és egyéb állatok nyírásához! A kutyakozmetikusok, állatorvosok és lótulajdonosok bíznak a WAHL-ban: a professzionális állatszőrnyírók és nyírókészletek "Made in USA", Illinois-ban/USA-ban fejlesztik és gyártják. A kiváló kivitelezésnek és a minőségi és robusztus tömör fémből készült nagyon hosszú vágóélnek köszönhetően a WAHL Moser megbízható partner a nyírófejek és a szőrápolás területén.

Milyen nyírófejek és pengék állnak rendelkezésre?

A nyírógépekhez különböző nyírófej- és pengerendszerek állnak rendelkezésre:

A SnapOn nyírófejek esetében a teljes nyírófej a pengékkel együtt az állatnyírógéphez van rögzítve.

A nyírókések esetében a két pengéből álló készleteket a megfelelő lemeznyomással az állatnyíró fejvégéhez csavarozzák.

A nyírófej-rendszereknél a lemeznyomást automatikusan be lehet állítani a szőrzet típusától függően.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Wahl Moser Nyírófejet és pengéket?

A legtöbb állatnyírógép alapkészlettel érkezik. Ezek a rövid, kb. 1,0 mm - 1,5 mm vágóhosszúságú nyírófejek alkalmasak a test kisebb területeinek, például a fejnek, a mancsoknak vagy a farok tövének a nyírására. Minden más területen ez a szabványos vágási hossz általában túl rövid vágási hossz. A stabil rögzítőfésűk pillanatok alatt megváltoztatják a vágókészlet vágási hosszát.

Legyen szó szarvasmarhákról, lovakról, juhokról, kecskékről vagy háziállatokról - az Agrarzone oldalon minden nyírófejhez és nyírókéshez megtalálja a megfelelő alkalmazást a leírásban!

Nyírófej és nyírópengék közötti különbségek:

Durva nyírófej: A durva nyírófej széles fogosztással (az egyes fogak közötti távolság) sűrű és durva szőrzethez alkalmas. Minél sűrűbb és áthatolhatatlanabb a szőrzet, annál durvább vágókészletet kell választani (annál kevesebb foggal rendelkezik a vágókészlet).

Finom nyírófej: A finom nyírófej a legjobb a finom, enyhén áthatoló szőrzethez. A finom fogakkal és rövid vágási hosszal rendelkező készlet ideális a csomók eltávolítására is.

Fedezze fel a finom és durva vágókészletet itt!

Mennyi ideig tart a Wahl Moser vágókészletem?

Az, hogy a pengekészlet mennyi ideig tart, a rozsdamentes acél minőségétől és a pengekészlet ápolásától függ. Átlagosan egy vágókészlet legalább 10 bevonatot bír ki. Megfelelő gondoskodással egy jó pengekészlet természetesen tovább tart. A különböző nyírófejek és vágókések jó gyakorlattal saját maga is újraélezhetők.

Tippek a Wahl Moser nyírófej megfelelő ápolásához

1. Mosás és szőrzetápolás nyírás előtt:

Nyírás előtt alaposan fésülje át háziállata szőrét egy kisállat kefével vagy kisállatfésűvel.

Ha az állat erősen szennyezett, ajánlott az állatot ápolás előtt megmosni.

A különböző szennyeződések, mint a piszok, homok vagy por gyorsan tompítják a vágókészletet.

2. Olajozza a nyírófejet:

A nyírás során a nyírófejet mindig egy könnyű olajréteggel kell bevonni.

A nyírófejet nyírás közben 10 percenként egy csepp nyírógépolajjal olajozza be. Ez megakadályozza, hogy a nyírófej a további súrlódás miatt felmelegedjen, és tökéletes nyírógépes vágást érhet el. A forró nyírófej a nyírófej gyorsabb elhasználódásához vezet, és rendkívül kellemetlen az állat számára is.

3. Karbantartás a nyírófejnek a Clean-Spray és Cool-Spray segítségével:

A nyírófej működése során akár 35 fokkal is elérheti a normál környezeti hőmérsékletet. A nyírófej rendszeres permetezése Clean-Spray-vel és Cool-Spray-vel ezen felül segít a nyírófej vagy a nyírógép pengéjének tisztításában és hűtésében a karbantartási nyírás során.

4. Ellenőrizze a lemeznyomást:

Nyírás előtt ellenőrizze a nyírókéseken a lemeznyomást. Ehhez a szabályozócsavart mindig csak legfeljebb 1/4 fordulatig húzza meg, hogy a felső vágólapot kézzel még közepes nyomással lehessen mozgatni.

5. A nyírási munka után:

A nyírási munka után a nyírógépkészletet kefével vagy ecsettel tisztítsa meg.

Mielőtt tárolja a nyírókészletet, olajozza be néhány csepp nyíróolajjal.

Ez a nyírógép illik az Wahl Moser nyírófejéhez:

Fedezze fel neves gyártók nagy teljesítményű nyírógépeit a juhok, szarvasmarhák, tehenek, lovak és háziállatok professzionális nyírásához az Agrarzone webáruházunkban. A kiváló innovatív kivitelezésnek és a vékony, ergonomikusan kialakított háznak köszönhetően ezek az állatszőrnyírók fáradtságmentes munkát és kényelmes egykezes kezelést biztosítanak.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.