Istálló vödör, építési vödör és takarmánytál online vásárlás az Agrarzone weboldalon.

A praktikus vödör nagy segítséget nyújt a mindennapi munkában az istállóban, a kertben, a mezőgazdaságban vagy az építőiparban. Akár az istálló trágyázásához, akár a takarmány és a kerti hulladék szállításához vagy az állatok etetéséhez - egy vödör és egy etetőtál minden mezőgazdasági háztartás felszereléséhez tartozik.

Stabil vödrök hordozófogantyúval vagy fedeles etetőtálként, műanyagból vagy fémből, különböző színekben, formákban és méretekben - A különféle vödrök és takarmánytálak a szakkereskedelemben nehéz az áttekintést megtartani. Melyik vödör könnyíti meg a napi munkámat? Melyik etetőtál alkalmas az etetésre? Az Agrarzone weboldalon praktikus építési vödrök és istállóvödrök, valamint etetőtálak széles választékát találja számos haszonállat számára.

Ergonomikus, robusztus, erős hordozófogantyúval ellátott vödrök, amelyek alkalmasak a mindennapi használatra. A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően stabil vödreink és etetőtálkáink különösen tartósak és hűséges társak a mindennapokban.

Vödrök és etetőtálak a megfelelőek az Ön számára ...

  • ... ha vödröt keres a mindennapi munkához az istállóban, a mezőgazdaságban, a háztartásban vagy az építőiparban.
     
  • ... ha minden nap takarmányt kell vinnie az istállóba vagy a legelőre.
     
  • ... ha biztonságosan szeretné lezárni az állati takarmányt a hosszú eltarthatóság érdekében.
     
  • ... ha egy stabil építőipari vödröt keres, amely sok éven át kiváló szolgálatot fog nyújtani.

Az istálló trágyázásához, takarmány vagy hulladék szállításához - Az istálló vödrök különösen alkalmasak rendszeres istállómunkára, az építőiparban vagy a háztartásban. A könnyen tisztítható anyagokból készült és erős hordozófogantyúval ellátott vödrök ideálisak a mindennapi használatra.

Az állatok optimális etetése garantált a mi takarmányozási vödreinkkel garantált. Az ergonomikus, lekerekített formáknak és a törhetetlen műanyagnak köszönhetően csökken a sérülésveszély etetés közben.

Számos etetőtálunk felszerelhető egy takarmányfedéllel. Ha az állatok nem tudják megenni a teljes adagot, az etetőtálak biztonságosan lezárhatók egy etetőfedéllel. A praktikus takarmányfedelek így biztosítják, hogy az élősködőknek ne legyen lehetőségük a takarmányt beszennyezni.

Találja meg a megfelelő istállóvödröt és etetőtálat 6 kérdéssel.

1. kérdés: Szüksége van egy vödörre a mindennapi istálló-, kerti, mezőgazdasági vagy építési munkákhoz?

Szüksége van egy vödörre a rendszeres munkához, akkor a weboldalon egy különösen robusztus és erős istálló vödör és építési vödör mellett kell döntenie. Könnyen tisztítható, könnyen rakodható és stabil hordozófogantyúkkal - istálló vödreink ideálisak a napi istálló munkához. Legyen szó trágyázásról, állatok etetéséről, kertészkedésről vagy építési hulladékok ártalmatlanításáról, a tartós anyagoknak és a nagyon stabil kialakításnak köszönhetően hosszú ideig élvezheti stabil vödreinket.

Számos stabil tárolónk rendelkezik mérőskálával, fedéllel zárható, vagy fali tartóval kényelmesen a falhoz vagy a panelekhez rögzíthető. Merev műanyagból vagy extra puha műanyagból készült, így eldöntheti, melyik forma tetszik jobban. Az istálló vödrökkel az istálló házimunka gyerekjáték!

Vásároljon istálló vödröt és építési vödröt a Agrarzone oldalon:

2. kérdés: Az istálló vödröt és az építési vödröt a falhoz akarja csavarozni, vagy kintre akarja felakasztani?

Az istálló vödör 12 literes etető- vagy itatóvályúként is használható. Egy praktikus fali tartó a vödröt az állatház falához rögzítheti. Építővödreinket a szabadban, kerítéspaneleken is praktikusan lehet használni. A felfüggesztési lehetőségnek köszönhetően az állateledel nem szennyeződik, és az állatok nem tudják felborítani a vizes vödröt.

Vásároljon fali tartó vödrökhöz a Agrarzone oldalon:

3. kérdés: Rendszeresen kell-e fűnyesedéket, szénát, szalmát, leveleket stb. szállítani?

Ekkor egy nagy térfogatú, stabil hordozózsákra van szüksége, amellyel kényelmesen el tudja szállítani a terjedelmes zöldhulladékot. Praktikus hordozózsákok az istálló számára 120 literes és 270 literes űrtartalommal kaphatók, és például széna, szalma, levelek vagy fűnyesedék tárolására alkalmasak. Sokoldalú hordozózsákként az istállóban, udvaron és kertben, valamint ideális a talicskák töltési térfogatának növelésére. Az istálló hordtáskái nagyon strapabíróak, szakadásállóak, és használat után helytakarékosan összecsukhatók és elpakolhatók.

Vásároljon hordtáskát az istállóba a Agrarzone oldalon:

4. kérdés: Nincs vízcsatlakozás az istállójában, udvarán, épületében vagy kertjében?

A H2gObag víztartály a víz tárolására és szállítására szolgáló rendszer egyszerű, praktikus és a rugalmasan alkalmazható. A H2gObag egy nagyméretű víztasak, amely egy talicskába illeszthető, és akár 80 liter víz szállítására is alkalmas . A víztartály ideális minden olyan helyen, ahol a víztömlő nem elegendő, például az istállóban, a kertben, a mezőgazdaságban, az építőiparban stb. Egyszerűen helyezze a szőnyeget a talicskába, töltse meg vízzel, szállítsa a kívánt helyre, és öntse ki vagy töltsön egy vödörbe.

5. kérdés: Szüksége van egy etetőtálra az állatok napi ellátásához?

Az istállóba való etetőtálak különböző kialakításban, formában, méretben és különböző anyagokból készülnek. A megfelelő etetőtálhoz az istálló számára, kellően tájékozottnak kell lennie az állatok takarmányozási szokásairól. Ez határozza meg az etetőkosár méretét, alakját és rögzítési lehetőségeit.

Az etetőtálak optimálisan az állatok etetésére vannak szabva. Az ütésálló és hőmérséklet-független műanyagból készült etetőkosarak nagyon tartósak és robusztusak . Az ergonomikus, lekerekített formáknak köszönhetően csökken a sérülésveszély etetés közben.

A lovak és pónik számára van egy összecsukható és így könnyen elpakolható robusztus nejlonból készült takarmányzsák a kínálatunkban. Az orrlyukak magasságában lévő hálórács biztosítja a takarmány optimális légáramlását. Az állítható nyakpánt lehetővé teszi, hogy a rugalmas takarmányzsák közvetlenül a lóra akasztható legyen. A BUSSE takarmányzsák lovak és pónik számára ideális utazáshoz és a legelő lovak takarmányának adagolásához.

6. kérdés: Szüksége van-e tárolóhelyre az állateledelek számára?

Annak érdekében, hogy a takarmányt hosszabb ideig tárolhassa, számos takarmánytálunkhoz megvásárolható a hozzá illő takarmányfedél. A gyakorlatias takarmányfedél az állati takarmányt nem fertőzik élősködők és rovarok, amelyek viszont betegségeket adhatnak át az állatoknak.

Praktikus tartozékok a mindennapi istálló munkához:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.