Villanypásztor kerítésszálak

  • Különböző hosszúságokban és vastagságokban kapható
  • Használható mobil és helyhez kötött kerítésekhez egyaránt
  • Szakadásálló és optimálisan ellenáll a nagy szakítóterhelésnek
  • Minden időjárási körülmények között használható

Mi az a villanypásztor szál?

Az villanypásztorok építésénél vezető anyagokat használnak, hogy az áramot a kerítésrendszeren keresztül vezessék. A villanypásztor szálai olyan vezető anyagok, amelyek stabil műanyag szálakból készülnek, amelyek áramvezető drótokkal vannak átszőve.

A villanypásztor szálai különböző hosszúságban és vastagságban készülnek. Így a villanypásztor fonalai használhatók kis vagy mobil villanypásztorhoz, de hosszú, helyhez kötött fix kerítéshez is.

A villanypásztor szálai nagy vezetőképességüknek köszönhetően különösen szakadásállóak és nagy szakítóterhelésnek is ellenállnak.

A fonott villanypásztor kötélhez hasonlóan a fonott kerítés szálak bármilyen időjárási körülménynek ellenállnak. Télen, hó esetén is biztonságosan használhatók a villanypásztor szálai.

3 kérdéssel a villanypásztor szálak helyes használatáról:

1. Milyen állatra használhatók a villanypásztor szálai?

A villanypásztor szálai különösen alkalmasak az állattartásban. Elsősorban szarvasmarhák kerítésére használják, mivel ezek lassú állatok.

A villanypásztor szálai azonban kisebb állatok, például juhok, kecskék és sertések kerítésére is biztonságosan használhatók.

A villanypásztor szálai nem alkalmasak gyors állatok, például lovak kerítésére, mivel a villanypásztor szálai nem jól láthatóak.

2. Hogyan rögzítik a villanypásztor szálait?

A villanypásztor szálait szigetelőkkel rögzítik a kerítésoszlophoz. Ezek a vezetőanyag vezetésére, de az áram szigetelésére is szolgálnak. A körszigetelők vagy a szál/kötél szigetelők például különösen alkalmasak a szálakhoz. Ezeket egyszerűen a kerítésoszlopba lehet csavarozni.

3. Hogyan lehet a villanypásztor összekötni?

A villanypásztor szálait speciálisan gyártott szálcsatlakozókkal lehet összekötni, nem pedig csomózással vagy kötözéssel. A villanypásztor szálait a szálcsatlakozóban lévő kapocs vagy csavar segítségével lehet összehozni. Ha például megnöveli a legelő méretét, vagy az anyag elszakad, a két véget így biztonságosan össze lehet kötni.

Milyen tartozékok hasznosak a villanypásztor szálaknál:

A kitekerés a letekerő fogantyúnak köszönhetően nem bonyolult: A letekerő fogantyúk segítségével még könnyebben letekerheti a vezetéket az orsóról.

Kétszer olyan gyors az egykezes letekerő segédeszközzel: Az egykezes letekerő segédeszköz segítségével egyszerre tekerheti le a létraanyagot az orsóról és rögzítheti a legelőkerítéshez.

Biztonságos tárolás a csévélődob segítségével: A mobil villanypásztor leszerelésekor a vezetéket könnyen feltekerheti a csévélődobra. Így a vezeték akkor is sértetlen marad, ha a villanypásztort többször is cserélik.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.