Újrahasznosított karó

  • Különösen tartós műanyagból készült, rothadásmentes újrahasznosított karók
  • Stabil még puha talajon is a 60 cm-es beszúrási mélységnek köszönhetően.
  • Ideális egész éves használatra és rögzített kerítésekhez
  • Optimálisan megmunkálható (csavarozás, fűrészelés, fúrás vagy szögelés) lehetséges.

Mi az az újrahasznosított karó?

Az újrahasznosított oszlop vagy karó egy újrahasznosított műanyagból készült kerítésoszlop. Ezek a karók különösen erősek és tartósak.

Ezért az újrahasznosított karókat leggyakrabban olyan állandó kerítésekhez használják, amelyek egész évben a helyükön maradnak, és télen sem bontják le őket.

Könnyű szerkezetüknek és egyszerű megmunkálásuknak (csavarozás, fűrészelés, fúrás vagy szögelés) köszönhetően ezek az oszlopok ideálisak vonaloszlopként (= sarokoszlopok közötti oszlopok) is.

Milyen helyzetekben alkalmas számomra az újrahasznosított karó?

A talaj nagyon puha: az újrahasznosított oszlopok általában 60 cm mélyen vannak a talajba rögzítve, és biztosítják a szükséges stabilitást a puha talajban. A rothadásmentes és talajvíz-semleges anyagnak köszönhetően ez a mélyhorgonyzás gond nélkül lehetséges. A kerítésoszlop nem bomolhat el a föld alatt, és nem szennyezheti a talajvizet.

Szeretné beállítani és szerkeszteni a kerítésoszlopokat: Ha kerítésoszlopait meg szeretné rövidíteni, vagy bizonyos berendezéseket szeretne hozzájuk rögzíteni, az újrahasznosított karó ideális. A műanyag könnyen az Ön igényeihez igazítható. Mivel az anyag még törés esetén sem szilánkosodik, minimális a sérülésveszély a vele való munka során.

Olyan villanypásztor karókat keres, amelyek nagyon hosszú ideig tartanak: Az újrahasznosított oszlopok rothadásállóak és rendkívül ellenállóak az olajokkal, savakkal, lúgokkal vagy más "agresszív" folyadékokkal szemben. Ezért az újrahasznosított oszlopok nagyon jó alternatívát jelentenek a hagyományos faoszlopokkal szemben.

Ezek a tartozékok hasznosak az újrahasznosított oszlopokhoz:

Villanypásztor csatlakozó: A vezető anyagától függően megfelelő elektromos kerítéscsatlakozóra lesz szüksége ahhoz, hogy ezeket a kerítésrészeket összekapcsolja.

Villanypásztor földelése: A földelés egy biztonsági mechanizmus, amely vészhelyzet esetén a felesleges feszültséget a földbe vezeti le.

Villanypásztor szigetelők: Az elektromos kerítés nem kívánt feszültségesésének megakadályozása érdekében minden újrahasznosított oszlopra szigetelőt kell felszerelni.

Villanypásztor vezető anyag: Ahhoz, hogy a legelő kerítése villamosított legyen, a vezető anyagot (drótokat, köteleket, szalagokat vagy szálakat) az egyes újrahasznosított oszlopok közé kell fűzni.

Villanypásztor készülék 230V: Ha van hozzáférése konnektorhoz, a 230 V-os elektromos kerítés eszköz a legjobb választás az elektromos kerítés működtetéséhez.

Villanypásztor készülék 12V: Ha nincs hozzáférése konnektorhoz, egy 12V-os villanypásztor készülék elegendő energiát biztosít az elektromos kerítéshez.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor készülék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.