Szögacél karó villanypásztorokhoz

  • A szögacél oszlopok ideálisak a rögzített kerítésekhez
  • A dupla futófelület erőteljes beszúrást tesz lehetővé a száraz és köves talajokon is
  • Alacsony hőmérsékleten törésálló és egész évben használható
  • Az egyoldalú élezésnek köszönhetően kevesebb erőre van szüksége a beszúráskor

Mi az a villanypásztor szögacél karó?

A szögacél karó (más néven szögacél oszlop) egy olyan acél villanypásztor oszlop, amely dupla futófelülettel rendelkezik.

Ez a kettős futófelület törhetetlen, így száraz és köves talajra való beszúráskor nagy erőt lehet kifejteni.

Ezenkívül egy ilyen karó az egyik oldalon hegyes. Ez a hegy megkönnyíti a talajban való rögzítést, és csökkenti a talajba szúráskor szükséges erőt.

A karó magasságától függően egy szögacél karón 4 vagy 5 különböző magasságú lyuk van, amelyekhez szigetelőelemek rögzíthetők.

Milyen helyzetekben alkalmas a szögacél karó a villanypásztoromhoz?

Száraz és köves a talaj: a stabil dupla acél futófelületnek köszönhetően erőteljesen a földbe üthet egy szögacél oszlopot. Nem kell aggódnia, hogy az oszlop letörik. Ezenkívül egy szögacél oszlopot kihegyeznek, így könnyebb a talajba rögzíteni.

Ön villanypásztor karókat keres egy olyan állandó kerítéshez, amely egész évben fennmarad: A szögacél oszlopok még alacsony hőmérsékleten sem törnek el, és ellenállnak a nagy hónyomásnak.

Fontos Önnek a hosszú élettartam: a szögacél oszlopok különösen erős acélból készülnek, és törésállóak. A talajba rögzítés után csak egy kis időt kell a karbantartásra fordítania, és nem kell folyamatosan cserélnie az oszlopokat.

Ezek a tartozékok alkalmasak a szögacél karókhoz:

Szigetelő szögacél karóhoz: Ezek a sínszigetelők különösen robusztusak és egész évben használhatóak.

Villanypásztor csatlakozó: Ahhoz, hogy a villanypásztor vezetőanyagát össze tudja "kötni", megfelelő csatlakozókra van szükség.

Villanypásztor földelése: Biztonsági okokból minden villanypásztort földelni kell. Az ehhez szükséges eszközöket (földelő rudak, földelő kábelek stb.) itt találja.

Villanypásztor vezető anyag: Ahhoz, hogy az elektromos áram átáramolhasson az elektromos kerítésen, a kerítés oszlopai között vezető anyagot (köteleket, szalagokat, drótokat vagy szálakat) kell kifeszíteni.

Villanypásztor készülék 230V: Ha a villanypásztorához elérhető közelségben van egy konnektor, akkor a 230V-os villanypásztor készülék a legjobb választás az Ön számára. Ez az elektromos kerítésegység tápegységgel rendelkezik, és egyszerűen bedugható a konnektorba.

Villanypásztor készülék 12V: Ha nincs elérhető konnektor, akkor a 12V-os akkumulátoros villanypásztor készülék a megfelelő az Ön számára. Ezekkel az eszközökkel minden típusú villanypásztor villamosítható.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldéss: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a terméket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk rendelkezik a jogalkotó által kiadott tanúsítvánnyal. Minden villamosított termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.