Villanypásztor kötél

  • Időjárásálló és téli használatra alkalmas
  • Különösen alkalmas mobil villanypásztorokhoz
  • Különböző átmérők állnak rendelkezésre
  • Kerítésszerkezetek széles skálájához használható

Mi az a villanypásztor kötél?

A villanypásztor építésénél a kötelek vezetőanyagként használhatók a villanypásztor villamosításához. Az elektromos kerítéskötelek nem vezető műanyag szálakból készülnek, amelyek vezetőképes anyagból készült huzalokkal vannak átszőve. Az elektromos feszültség ezeken a vezetékeken keresztül halad át, és ezzel feszültség alá helyezi a legelő kerítését.

Az villanypásztor kötél különböző méretben és hosszúságban készül. A kerítéskötél átmérője általában 3 és 8 mm között van. A villanypásztor köteleit ezért gyakran akkor használják, ha a drótok és a szálak túl keskenynek, a szalagok pedig túl szélesnek bizonyulnak.
A kötelek a feldolgozott huzaltól függően strapabíróak és erősek. Különösen időjárásállóak, ezért még télen is használhatók, amikor hó és hideg van.

A kötél nagyon könnyen használható és rugalmas. Ezért különösen ajánlott mobil villanypásztorok építéséhez.

A kötél gyorsan letekerhető és újra felszerelhető.

3 kérdéssel a megfelelő villanypásztor kötéllel kapcsolatban:

1. Milyen állatokhoz használhatók a villanypásztor kötelei?

A vastag kötelek szarvasmarhákhoz vagy lovakhoz ajánlottak. Kisebb állatok, például juhok esetében vékonyabb kötelek is használhatók.

2. Milyen színű legyen az elektromos kerítés kötele?

Az elektromos kerítés köteleit többféle színben gyártják. A nagyobb kontrasztú kötelek különösen alkalmasak a gyors állatok számára.

A piros köteleket például a lovak nagyobb távolságból is jobban felismerik.

A színes hangsúlyokkal ellátott kötelek szintén jó láthatóságot érnek el.

3. Hogyan lehet megbízhatóan rögzíteni az elektromos kerítéskötelet?

A villanypásztor köteleket szigetelőkkel gyorsan és megbízhatóan lehet rögzíteni a villanypásztor karókhoz. Kompatibilisek a gyakori körszigetelőkkel és könnyen kezelhetők.

Milyen tartozékok hasznosak a villanypásztor köteleknél:

Könnyebb kitekerés a letekerő fogantyúkkal: A kényelmes letekerő fogantyúk közvetlenül a vezeték orsójához rögzíthetők. Ez nem csak a kitekerést könnyíti meg, de időt is megtakarít a kerítésépítés során.

Hatékonyabb munkavégzés az egykezes letekerő segédeszközzel: A praktikus egykezes letekerő segédeszközzel további időt takaríthat meg. Miközben egyik kezével letekeri a vezetéket, a másik kezével egyidejűleg a kerítéshez rögzítheti azt. A csévélődobok biztonságos tárolást tesznek lehetővé: A vezeték biztonságos tárolása és szállítása érdekében a kerítés leszerelésekor a vezetékeket csévélődobokra lehet feltekerni.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.