Villanypásztor készülék 230 V-os hálózati csatlakozással

A 230 V-os villanypásztor készülék ellátja elektromos kerítését árammal. Az áram közvetlenül a konnektorból érkezik, nem pedig akkumulátorról vagy elemről.

 • Ez a legjobb villanypásztor készülék, ha van konnektor a közelben
 • Alacsony karbantartási igény, folyamatos akkumulátorcsere nélkül
 • Lovak, tehenek, juhok vagy más "robusztus" állatok esetében
 • Ideális erős növényzethez és hosszú kerítésekhez (akár 100 km)

Kérésre szívesen összeállítunk egy komplett csomagot, amely a villanypásztor készüléken kívül az összes szükséges elektromos kerítés tartozékot tartalmazza, mint például villanypásztor karó, szigetelők, villanypásztor vezeték, villanypásztor földelés vagy csatlakozók.

Milyen állatokra alkalmas a 230 V-os villanypásztor készülék?

Különösen alkalmas:

 • Lovaknak
 • Bikáknak
 • Teheneknek
 • Juhoknak
 • Kecskéknek
 • Védekezés vadállatok (például vaddisznók) ellen.

A 230 voltos (joule-ban mért) nagy kimenő teljesítmény miatt ezeket a villanypásztor készülékeket elsősorban lovak, bikák, tehenek, juhok, kecskék vagy más "szívós" állatok kerítésénél használják. A nagy energiateljesítmény miatt ezek a villanypásztor készülékek alkalmasak vadállatok, például vaddisznók távoltartására is. Vannak azonban olyan 230 voltos villanypásztor készülékek is, amelyek alkalmasak sertések, csirkék vagy más érzékenyebb állatok számára.

Ezekben a helyzetekben a 230 voltos villanypásztor készülék a megfelelő választás:

 • A közelben van konnektor: Ha van konnektor a közelben, a 230 voltos villanypásztor készülék mindig jobb, mint az elemes vagy akkumulátoros egység. Ennek oka, hogy a hálózati egységgel nem kell állandóan elemeket cserélni vagy vásárolni, és nagyobb elektromos teljesítményt élvezhet.
 • Nem akarja folyton cserélgetni az elemeket: Az újratölthető akkumulátorral ellátott villanypásztor készülékeket körülbelül 2-4 hét után újra kell tölteni. Egy konnektorba dugható eszközzel nincs ez a probléma, és korlátlanul használható.
 • Erős fű- vagy bokrosodás a kerítésen: Ez a túlburjánzás feszültségvesztést okoz a legelő kerítésén. Ennek ellensúlyozására nagy teljesítményű villanypásztor készülékre van szükség. Egy 230 voltos készülék hatékonyabban biztosítja ezt a szükséges energiát, mint egy elemes vagy akkumulátoros készülék.
 • Lovakat, teheneket vagy más "robusztus" állatokat terel: Nagyobb állatok esetében a villanypásztor készüléknek nagyobb kisülési energiát kell tudnia biztosítani. Csak egy 230 V-os villanypásztor készülék képes ilyen nagy energiát biztosítani.
 • Az Ön kerítése 10 és 100 kilométer közötti hosszúságú: Ahhoz, hogy hosszú kerítések esetén kellően magas feszültséget tudjon garantálni, nagy teljesítményű készülékre van szüksége. A 230 voltos készülék szolgáltatja ezt az energiát, és lehetővé teszi a folyamatos magas feszültséget (a növényzettől függően) akár 100 km hosszú kerítésen keresztül.

Ezekben a helyzetekben a 230 voltos villanypásztor készülék nem megfelelő az Ön számára:

 • Nincs hozzáférése konnektorhoz: 230 voltos villanypásztor készülék nem üzemeltethető konnektorcsatlakozás nélkül. Ebben az esetben egy 12 voltos újratölthető készülékre vagy egy 9 voltos elemes készülékre kell támaszkodnia.
 • Gyakran változtatja a legelő helyét, vagy versenyeken szeretné használni a mobil kerítését: Ebben az esetben valószínűleg nincs mindig konnektor a közelben. Ha tehát kerítése nem mindig marad ugyanazon a helyen, akkor egy újratölthető akkus vagy elemes villanypásztor készülék lenne a jobb az Ön számára.

Ezek a tartozékok hasznosak lehetnek a 230V-os villanypásztor készülékhez:

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozócéggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor készülék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden villanypásztor készülék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Még a nagy energiateljesítményű legelőkerítéssel rendelkező eszközök is biztonságosak az emberekre és az állatokra. Ezt a biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók elektromos vívói: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb a karbantartási költség. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.