Villanypásztor készülék 12V-os akkumulátorral

Az elektromos kerítés áramellátásához egy 12V-os villanypásztor készülék szükséges. Ezen készülékek energiaellátása egy 12V-os akkumlátoron keresztül történik.

 • Erőteljes 12V-os villanypásztor készülék újratölthető akkumulátorral
 • Kombigépek 230V-os hálózati csatlakozással vagy napelemes modullal is kaphatók
 • Lovak, tehenek, juhok vagy más "robusztus" állatok esetében is használható
 • Ideális a gyakran változó legelőkön és mobil használatra

Sok 12V-os villanypásztor készülék kiegészíthető napelemes modullal is. Így nem kell az akkumulátorokat kézzel feltölteni, és a készülék folyamatosan napenergiával működik.

Teljes villanypásztor szettek is kaphatók: Ha érdekli, szívesen összeállítunk egy komplett csomagot is, amely a villanypásztor készüléken kívül az összes szükséges elektromos kerítés tartozékot tartalmazza, például villanypásztor karót, szigetelőket, villanypásztor vezetéket, földelést, napelemet vagy csatlakozókat.

Milyen állatok számára alkalmas egy 12V-os villanypásztor készülék?

Különösen alkalmas:

 • Lovaknak
 • Teheneknek
 • Juhoknak
 • Kecskéknek

A nagy kimenő teljesítmény (joule-ban mérve) miatt ezeket a készülékeket elsősorban lovak, tehenek, juhok, kecskék vagy más "robosztus" állatok kerítéséhez használják.

Vannak azonban kevésbé erős 12 voltos villanypásztor készülékek is, amelyek sertések, csirkék vagy más érzékenyebb állatok számára alkalmasak.

Ezekben a helyzetekben a 12V-os villanypásztor készülék a megfelelő az Ön számára.

 • Nincs hozzáférése konnektorhoz: A 12 V-os villanypásztor készülékkel nincs szüksége konnektorra, és akár 4 hétig is működtetheti a kerítést az akkumulátorok feltöltése nélkül.
 • Az elektromos kerítést versenyeken szeretné használni, vagy gyakran változtatja a legelőt: A 12 voltos villanypásztor készülék nagyon mobilis és sokoldalú. Ezekben a helyzetekben a 230 voltos eszköz a kötelező konnektorcsatlakozással nem megfelelő az Ön számára.
 • Villanypásztor készülékét napelemmel szeretné feltölteni, mégpedig munkakímélő és környezetbarát módon: Számos 12 voltos villanypásztor készülék kombinálható napelemes modullal. Az akkumulátort ezután a napenergia folyamatosan tölti. Ez kevesebb karbantartást jelent, és az akkumulátorokat nem kell saját maga feltöltenie.
 • Ön "robusztus" állatokat tart, és nagy teljesítményű, mobil készülékre van szüksége: Ha lovakat, teheneket vagy juhokat tart, és gyakran váltogatja a legelőket, akkor nagy teljesítményű, mobil villanypásztor készülékre van szüksége. Ebben az esetben egy 9 voltos készülék túl gyenge, és feltétlenül szüksége van egy 12 voltos akkumulátoregység nagy kimeneti teljesítményére.

Ezekben a helyzetekben a 12 voltos villanypásztor készülék nem megfelelő az Ön számára.

 • Az akkumulátorokat nem lehet 2-4 hetente tölteni vagy cserélni: Ha nem tudja folyamatosan karbantartani a kerítését, akkor a 12 voltos villanypásztor készülék nem a megfelelő az Ön számára. Ebben az esetben, ha van egy konnektor a kerítés közelében, egy 230 voltos villanypásztor készülék lenne a jobb. Alternatívaként a 12 voltos készülék napelemmel is kiegészítheti. Így az akkumulátorok folyamatosan napenergiával töltődnek.
 • A karámokhoz vagy kisebb kerítésekhez "csak" egy gyengébb készülékre van szüksége: Ebben az esetben valószínűleg nincs is szükség a 12 voltos akkumulátoros készülék nagy teljesítményére. Ezekhez a rövidebb kerítésekhez általában elegendő egy gyengébb 9 voltos elemegység.

Ezek a tartozékok hasznosak a 12V-os villanypásztor készülékhez:

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási véggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt villanypásztor készülék mégsem az Ön számára megfelelő, a készüléket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden villanypásztor készülék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Még a nagy energiateljesítményű legelőkerítések sem veszélyesek az emberekre és az állatokra. Ezt a biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók elektromos vívóeszközei: A magas minőség miatt kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. A lényeg az, hogy több éven keresztül pénzt takarít meg.