uvex lovagló sisak és lovaglókesztyű

"Minden pillanatban tökéletesen védve lenni" - ez a mottója a németországi uvex családi vállalkozásnak.

Az uvex körülbelül 1930 óta egészen napjainkig minden sportág felszerelője volt. 2009-ben az uvex új termékcsoportot indít a lovassportok területén, amely a legmagasabb minőségű lovaglókesztyűket és sisakokat kínál.

Az Uvex lovaglósisakok biztosítják, hogy a sportolók minden versenyen és eseményen jól védve legyenek. Az uvex a profi sportban szerzett évnyi tapasztalatot és tudást használja fel a lovaglósisakok termékfejlesztésében. A vállalat szorosan együttműködik a profi sportolókkal, hogy a bukósisakokat optimálisan az ő igényeikhez igazítsa. Az uvex sportolóinak tapasztalata így minden egyes terméknek előnyére válik.

A fejlesztés és a gyártás Németországban és Európában összpontosul. A kezdeti ötlettől a kutatáson és fejlesztésen át a legmodernebb gyártási folyamatokkal történő gyártásig a teljes értéklánc az uvex kezében van. Így a know-how-t fenntarthatóan védik, és megvalósítják ambiciózus elképzelésüket: "A legjobbak akarunk lenni az iparágban! Minden uvex terméket technológiai innováció, magas szintű viselési kényelem és egyedi design jellemez. Ez vonatkozik például a síbukósisakokra, a kerékpáros szemüvegekre, a láb- és légzésvédelemre, a biztonsági lábbelikre és a Filtral napszemüvegekre.

A know-how folyamatos átadása az élsport és a munkavédelem között inspirálja a találékonyságot és az innovációs képességet.

uvex Hardshell technológia:  A maximális biztonság és a maximális viselési kényelem érdekében

A sisak fröccsöntött külső héjból és EPS belső héjból áll. Rendkívül hatékony biztonsági kombináció: kívül ütésálló, belül ütéscsillapító és hidegszigetelő.

  • Rugalmas külső héj
  • A funkciók telepítése lehetséges
  • EPS belső héj

uvex lovas sisak Inmould Technology - könnyű és erős

Az EPS közvetlenül az ütésálló polikarbonát héjba van beleöntve. Egy olyan sisakszerkezethez, amely ugyanolyan könnyű, mint amilyen stabil.
EPS belső rétegből és polikarbonát külső rétegből álló, szétválaszthatatlanul ragasztott héj

uvex IAS 3D: Nyomd, fordulj, érezd

Minden fejnek egyéni formája van, és ha egy sisak tökéletesen illeszkedik, nemcsak szélességében, hanem magasságában is állíthatónak kell lennie. A sisak egy szempillantás alatt milliméteres pontossággal a fejhez igazítható.

Szellőztetés: a hűvös fejért

Hogy a bukósisak ne érezze magát idegen testnek a fején, a tökéletes illeszkedés mellett rendkívül fontos a jó szellőzés. A szellőzőnyílások pozícióját pontosan az optimális aerodinamikai formához igazították. Ez garantálja a kellemes fejklímát.

uvex - A te világod. Az Ön stílusa. Az Ön pillanata

Az uvex lovaglósisak mindig tökéletes társ: a pályán és a lovardában. Edzés közben, versenyen vagy lovaglás közben. Legyen purista vagy elegáns, minden uvex lovaglósisak lenyűgöz kifinomult kialakításával, kiváló minőségű felületeivel, kiváló szellőzésével és verhetetlen biztonságával.