Szalagfüggöny


PVC szalagfüggönyök és ipari függönyök sokoldalú alkalmazásokhoz

A PVC szalagfüggönnyel késleltetett és költséghatékony módon árnyékolhatja a munkaterületeket egymástól. Zaj, hőmérséklet-ingadozás és piszkos felületek: A szalagfüggöny segít szabályozni, hogy mi maradjon a munkaterületen belül vagy kívül.

A vállalatnál minden nap állandó jövés-menés van. Az ajtók és kapuk általában útban vannak. Különösen ott, ahol a különböző környezeti hatásokkal (pl. szennyeződés, por) járó különböző tevékenységi területeket rendezetten el akarja választani, és mégis könnyen hozzáférhetővé kívánja tenni őket, a PVC szalagfüggönyök az optimális választás.

Legyen szó istállóról, karámról, iparról vagy kereskedelemről: a PVC szalagfüggönyök alkalmazási területei nagyon széleskörűek és rugalmasak. Az átlátszó szalagfüggönyöket szinte minden iparágban használják. Nem csoda, hiszen a PVC szalagfüggönyök számos meggyőző előnyt kínálnak:

 • Védelem a szennyeződésektől és portól
 • A huzat és a hideg elkerülése (= az energiaköltségek minimalizálása)
 • A termelékenység növelésének elősegítése (= nem kell ajtókat nyitni és zárni)
 • Munkahelyi elhatárolás
 • Rovarvédelem
 • Rendkívüli kopásállóság
 • UV-stabilizált
 • Nagy fényáteresztő képesség
 • Alkalmazási hőmérséklet: -20 °C és +50 °C között

Mikor megfelelőek számomra a PVC szalagfüggönyök?

Az energiaköltségek csökkentése: A huzat, a hő és a hideg megbízhatóan távol marad a vízhatlan szalagfüggönyökkel, így tartósan minimalizálhatók a rendszeres energiaköltségek.

A munkatermelékenység növelése: Naponta rengeteg idő megy veszik el ajtók és kapuk nyitására, különösen az ipari és élelmiszeriparban. A PVC szalagfüggönyök jól jönnek, ha targoncát vezet, vagy ha a keze megterhelt. Így nem kell aggódnia az ajtók és kapuk nyitása és zárása miatt.

Rovarvédelem: A szalagfüggönyök nyáron hatékony védelmet nyújtanak a rovarok és legyek ellen. Ezért a szalagfüggönyök különösen népszerűek a lovas sportokban (lovaglás), mint istállófüggönyök az istálló ajtaján vagy a karám kijáratainál.

Munkahelyek elhatárolása: Mivel a szalagfüggönyök könnyen felszerelhetők és ugyanilyen könnyen átalakíthatók, alacsony költséggel használhatók olyan munkaterületek elhatárolására is, amelyekhez egyébként speciális helyiségrendszerekre vagy válaszfalakra lenne szükség.

Hol használják a szalagfüggönyöket?

A következő alkalmazási területeken alkalmazzák a PVC szalagfüggönyöket:

 • Mezőgazdaság és istállók
 • Paddock
 • Raktárak és üzemcsarnokok
 • Iparág
 • Hűtőházak
 • Szupermarketek
 • Műhelyek
 • Gyógyszerészet és még sok más.

A szalagfüggönyök ideálisak a nagy forgalmú nyílásokhoz, például teherautók, targoncák vagy emelőtargoncák számára. A vízhatlan lamelláknak köszönhetően a szalagfüggöny kiváló minőségű védelmet nyújt a szél, a huzat és a hideg ellen. A szalagfüggönyöket olcsó térelválasztóként is használják raktárakban vagy gyárcsarnokokban, és a drága térelválasztó rendszerek helyettesítésére szolgálnak.

A szalagfüggönyök egyéb felhasználási területei közé tartozik a gép leválasztása, a munkaterületek és a műhelyek elválasztása, a termelés és a raktározás szétválasztása, vagy a gépen való munkavégzés és a szennyeződések elterjedésének megakadályozása az egész műhelyben.

A szalagfüggönyöket a lovas sportokban is használják istállókban vagy nyitott istállókban, mint istállófüggönyöket az istállóajtókon, vagy a karámba vezető kijáratokon.

Nagyszerű alternatívája az ajtónak és a kapunak: vásároljon professzionális szalagfüggönyöket az Agrarzone oldalon.

Az Agrarzone oldalon minőségi szalagfüggönyöket talál. Alapfelszereltségként vannak fix szalagfüggönyök, ahol a lamellák mindig a helyükön vannak. Ez különösen nagy szigetelő és védő hatást biztosít a szalagfüggönynek, még akkor is, ha nagy, terjedelmes áruval hajt át. Gyakorlatilag készletként rendelheti meg standard szalagfüggöny beleértve a PVC-csíkokat, az ingalemezeket és az akasztós léceket.

Egy légies légyfogó szalagfüggöny PVC-ből készült, lyukacsos nyílásokkal rendelkezik, így nyáron még jobb szellőzést biztosít. Ez minden lótulajdonos számára elengedhetetlen, mivel hatékonyan távol tartja a bosszantó rovarokat az istállóból, és mégis kellemes istállóklímát biztosít.

Ha stabil függönyének egyik lécszalagja meghibásodik, akkor különösen praktikus, ha már van egy csere szalagfüggöny hogy legyen kéznél egy.

PVC szalagfüggönyök, mint istállófüggöny lovak, tehenek és társaik számára.

Istállófüggönyként a PVC szalagfüggönyök számos felhasználási területet találnak a mezőgazdaságban és a lovassportokban. A PVC szalagfüggönyöket például gyakran használják istállókban és nyitott istállókban istállófüggönyként az istállóajtókon vagy a karámba vezető kijáratokon.

A kiváló minőségű, puha PVC-csíkokból készült istállófüggönyök nyáron hatékonyan védik állatát a legyektől, szúnyogoktól és más rovaroktól. Télen viszont az istállófüggönyök ideális védelmet nyújtanak a hideg és a szél ellen. Különösen praktikusak a szellősek is légyfogó lyukacsos függönyök. A kis nyílások a forró nyári hónapokban még jobb légáramlást biztosítanak.

A PVC ipari függönyök növelik a termelékenységet és csökkentik a költségeket

Sok alkalmazásban a szalagfüggönyök jobb megoldást jelentenek, mint az ajtók és kapuk. Ennek oka, hogy az átfedő ipari függönyök olyan áthatolhatatlan felületet hoznak létre, amely hatékonyan véd a por, a szennyeződés, a zaj, a hideg és a meleg ellen. Ha targoncával szállít árut A-ból B-be, akkor a PVC szalagfüggönyökön könnyen áthaladhat anélkül, hogy a nyitással és a zárással foglalkoznia kellene.

A PVC szalagfüggönyök ezért hasznos eszközt jelentenek a termelékenység növelésére és a logisztikai költségek csökkentésére. Mivel a huzat, a hideg és a meleg is megbízhatóan távol marad a szalagfüggönnyel, ami viszont csökkenti az energiaköltségeket.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.