Szál/kötél szigetelő villanypásztorhoz

  • Optimálisan ellenáll a nagy terhelésnek
  • Megbízhatóan szigeteli a villamos energiát minden időjárási körülmények között
  • Nagy mennyiségben rendelhető

Mik azok a szál/kötél szigetelők?

A szál/kötél szigetelők olyan szigetelők, amelyeket a szál vagy kötél, mint vezető anyag számára használnak. Szigetelőanyagként megakadályozzák, hogy az elektromos feszültség a kerítésben elvesszen, és nem kívánt módon a talajba kerüljön.

A tartós szál/kötél szigetelők bármilyen időjárásnak ellenállnak. Hóban és szélben is tökéletesen ellenállnak a nagy terhelésnek, és megbízhatóan szigetelik az áramot.

Szál/kötélszigetelők nagy mennyiségben kaphatók. Így megspórolja az újrarendeléssel járó gondot, és gyorsan felállíthatja kerítését.

3 kérdés a megfelelő szál/kötélszigetelőhöz:

1. Különösen gyorsan szeretné felállítani villanypásztorát?

A szál/kötélszigetelők legidőmegtakarítóbb változata a szögszigetelők. Ezeket egyszerűen beverik a legelőoszlopba egy szöggel. Így a szálak és kötelek gyorsan befűzhetők.

2. Értékeli a szilárd rögzítést és a stabilitást?

A fából készült szál/kötélszigetelők különösen jól rögzülnek a faoszlopokban, és így hozzájárulnak a kerítés általános stabilitásához. A szál/kötélszigetelő felső és alsó részén dupla csavaros kötéssel ellátott modellek különösen stabilan tartják a vezetőanyagot a kívánt magasságban. A polikarbonát konzolokkal ellátott /kötélszigetelők rendkívül törhetetlenek és még tovább tartanak.

3. Szeretne további villanypásztorkarókat beépíteni?

A kihúzható "tűvel" ellátott modellek bármikor könnyen integrálhatók a meglévő kerítésrendszerekbe. A szál vagy kötél egyszerűen behelyezhető és rögzíthető a helyére ezekkel a szigetelőkkel.

Az Ön előnyei a Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünk legális. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor kerítés vagy a villanypásztor háló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak ismert osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási erőfeszítéssel jár. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.