Tejpasztőröző és tejcentrifuga - Prémium minőség Ausztriából

Az Agrarzone-nál kiváló minőségű Milky gépeket talál a tej pasztőrözéséhez, valamint vaj, sajt, joghurt és egyéb tejtermék előállításához és töltéséhez.

A friss tehéntejtől a késztermékig - a friss, egészséges, közvetlenül a gazdaságból származó termékek iránti vágy és igény soha nem volt még nagyobb. A tej pasztőrözésére, sajt-, joghurt- vagy vajgyártásra szolgáló Milky termékekkel az Agrarzone-nál mindent megtalál saját mini tejüzeméhez. Állítson elő friss vajat, sajtot vagy joghurtot fenntartható módon a tejfeldolgozásra szolgáló széleskörű, komplett termékcsaládunkkal.

A Milky tejcentrifugával a tejet sovány tejre és tejszínre választja szét. A tejszínt tovább lehet dolgozni joghurttá, vajjá vagy sajttá.

A Milky vajkészítő gép alkalmas friss, kiváló minőségű vaj előállítására tejszínből.

A Milky pasztőrözővel a tejszínből ízletes sajtot vagy joghurtot készíthet, pasztőrözheti a gyümölcsleveket és gyümölcsöket, felmelegítheti a borjútejet és még sok mást.

A Milky töltőgép hatékonyan, gyorsan és gazdaságosan tölti a különböző folyadékokat, például joghurtot, írót, gyümölcsleveket, paradicsompürét vagy tejszínes termékeket.

Kik számára alkalmasak a pasztörizálóink?

  • Magánfogyasztók részére
  • Kis közvetlen forgalmazók
  • Nagy közvetlen forgalmazók

Milky tejcentrifuga: a tej és a tejszín egyszerű szétválasztása

A tejcentrifugákkal (más néven tejleválasztókkal) könnyedén lefölözheti a tejet, és különböző módon feldolgozhatja.

Az otthoni használatra szánt kis Milky FJ 90 PP tejcentrifuga kényelmesen feldolgozza az óránként akár 90 liter tejet.

Ha több tejet szeretne lefölözni, akkor válassza a nagyobb teljesítményű, 130 liter/óra teljesítményű tejcentrifugát.

Milky sajt- és joghurtkészítő: a sajt- és joghurtkészítés gyerekjáték

Tej és gyümölcslevek pasztőrözése, sajt- és joghurtkészítés - a Milky pasztőröző készülékek mindenre képesek. A joghurt- és sajtkészítők a tej és a tejtermékek kezelése mellett ideálisak borjútej melegítésére, méz újrafolyósítására, mézviasz készítésére stb. is.

A praktikus Milky Mini FJ 15 sajt- és joghurtkészítő gép 15 literes kapacitásával tökéletes otthoni használatra vagy kisebb közvetlen forgalmazóknak.

Nagyobb mennyiségek esetén 30 literes, 50 literes és 100 literes pasztőröző gépek állnak rendelkezésre.

Milky vajkészítő gép: Készítsen friss, jó minőségű vajat otthon

Az FJ 10 elektromos Milky vajkészítő gép percek alatt kis mennyiségű vajat készíthet otthon. A 10 literes tejszíntartályával a kényelmesen használható gép tökéletes a kisvállalkozások, a kis közvetlen forgalmazók vagy az otthoni vajkészítéshez.

Ha nagyobb mennyiségű tejszínből szeretne vajat készíteni, válassza az FJ 32 elektromos Milky vajgépet 32 literes kapacitással.

Milky töltőgép: folyadékok hatékony töltése

A Milky töltőgépek lehetővé teszik a gazdálkodók számára, hogy gyorsan, hatékonyan és költséghatékonyan töltsenek folyadékokat poharakba, üvegekbe, palackokba vagy kartondobozokba.

Az SFG 2 150 - 500 Milky töltőgép ideális mindenes 150 és 500 ml közötti térfogatok töltésére, és óránként akár 600 liter töltését is lehetővé teszi.

Ha viszont maximum 1 literes tartályokat szeretne megtölteni, vagy nagyobb mennyiséget szeretne feldolgozni, akkor a Milky SGF 2 250 - 1000 töltőgép óránként 1200 literig jobb választásnak bizonyulhat.

A Milky prémium márka az osztrák innovációt képviseli

A Milky tejcentrifugák, vajgépek, joghurtkészítők, sajtgépek és pasztőröző gépek világszerte az egyik legnépszerűbb és legelismertebb márkához tartoznak. A tejipar számára készült Milky gépek meggyőzőek technikai élvonalukkal, magas feldolgozási minőségükkel és élelmiszeripari szempontból bevizsgált, könnyen tisztítható anyagaikkal, mint például a rozsdamentes acél. Nem véletlen, hogy a Milky már a világ több mint 90 országában megtalálható.

Az Ön előnyei az Agrarzone webshopban:

Ingyenes visszatérítés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem megfelelő az Ön számára, a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minőségi termékek: Minden termékünket szakértők fejlesztik és tesztelik. Ideálisan alkalmasak a rendeltetésszerű használatra.

Szerviz és tanácsadás: Szakmailag képzett ügyfélszolgálati csapatunk segít Önnek bármilyen kérdésben. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Várjuk, hogy jelentkezzen.