Moly és atka


Vásároljon hatékony molycsapdát és atkariasztót az Agrarzone oldalon

A molyok és atkák rendkívül bosszantóak, kisebb-nagyobb károkat okozhatnak az ingatlanokban, és súlyos betegségeket terjeszthetnek emberekre és állatokra. Az Agrarzone weboldalon hatékony molyirtó és piros madár atka eltávolító termékek széles választékával rendelkezünk.

Molycsapda, molyspray és ragasztócsapda a molymentes otthonhoz!

Molyfertőzés esetén fontos tudni, hogy milyen molykártevőről van szó, és az okok végére kell járni. Alapvetően a következő lepketípusokat különböztetjük meg:

  • Ruhamolyok
  • Élelmiszermolyok ( textilmolyok is)

Tipp: Annak érdekében, hogy eleve ne kelljen molyfertőzéssel foglalkoznia, célszerű megfelelő megelőző intézkedéseket tenni, valamint fertőzés esetén megtalálni és eltávolítani a molyfészket. Kínálatunkban megtalálja a molyok megelőzésére és eltávolítására alkalmas termékeket.

Ruhamolycsapda a Agrarzone oldalon:

Élelmiszer-molycsapda a Agrarzone oldalon:

Hatékony molyragasztó csapda a Agrarzone oldalon:

Ruhamolyirtó spray és élelmiszer-molyirtó spray:

A vörös madár atka elleni hatékony védelem

A madáratka olyan kártevő, amely - mint a neve is mutatja - különösen jól érzi magát a baromfiak környezetében A kisállatketrecekben, baromfi, fürj és galambházakban különösen a veszélyes vörös madáratka súlyos, gyakran akár halálos betegségeket is átad a baromfikra, például csirkékre, madarakra, galambokra vagy fürjekre. Még a szarvasmarha-, ló- és sertésistállókat sem kíméli az atkavész. Ha a baromfit és az állatállományt a vörös madáratka fertőzi, gyors és hatékony intézkedésekre van szükség.

Az Agrarzone oldalon hatékony termékek széles választékát találja a vörös madár atka elleni védekezésre:

  • Atkaspray ketrecek és házak permetezéséhez
  • Folyékony atka koncentrátum ketrecek és házak permetezéséhez
  • Por a ketrecek és házak porozásához
  • Ködképző ketrecek és istállók ködösítéséhez
  • Közvetlenül az állatra alkalmazandó atkaspray

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.