- Vajkészítés könnyedén
- 4 kg vajhoz és 5-6 liter íróhoz
- 32 literes krémtartály élelmiszer-biztonságos rozsdamentes acélból készült
- Feltöltési kapacitás 6 és 13 liter között
- Átlátszó műanyag fedél
1 185 955 Ft*
% 1 423 225 Ft* (16.67% mentve)Ingyenes szállítás
Elérhető 3 napon belül, szállítási idő 3-5 nap
Vajkészítő gép FJ 32 / 230 V, elektromos
Az elektromos vajkészítő géppel könnyedén készíthet otthon friss vajat a felvert tejszínből, és élvezheti azt.
Elektromos vajkészítő gép FJ 32 / 230 V professzionális használatra! A tejszín hőmérsékletétől és a tej zsírtartalmától függően a Milky FJ 32-nek 20 és 35 perc közötti időre van szüksége egy folyamathoz. Töltsön 6-13 liter tejszínt a 32 literes rozsdamentes acéltartályba (legfeljebb a kivehető rozsdamentes acél keverőtengelyig), és kezdje el a keverést.
Az extra nagyméretű szemlélőfedél lehetővé teszi, hogy nyugodtan megfigyelhesse a keverési folyamatot. Az automatikus biztonsági megállás a műanyag fedél működés közbeni kinyitásakor megakadályozza a baleseteket. A többfokozatú 230 V-os motor a fordulatszámtól függően (70 vagy 140 ford/perc) rövidebb vagy hosszabb keverési időt tesz lehetővé. A külön lefolyócsap segítségével az író a végén egyszerűen lefolyik, a vajat közben megmossuk, és máris kész a kiváló minőségű termék. Minden rozsdamentes acél alkatrész élelmiszeripari rozsdamentes acélból készült, ezért rendkívül könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.
Áttekintés:
- Vajkészítés könnyen
- 6-13 liter krémhez
- Zsírtartalomtól és tejszínhőmérséklettől függően 20-35 perc folyamatonként
- Vajkészítés 2 sebességi fokozatban
- Erős motor a professzionális direkt marketinghez
- Szemlélőfedél a folyamat ellenőrzéséhez
- Automatikus biztonsági leállítás
- Kivehető rozsdamentes acél keverőberendezés
- Könnyen tisztítható és higiénikus
- Rozsdamentes acél lefolyócsap az íróhoz
Alkalmazás:
A vajkészítés nagyon egyszerű a Milky FJ 32-vel. A Milky vajkészítő gép használata előtt győződjön meg arról, hogy a gép alján lévő írócső zárva van, és hogy a műanyag fedél szilárdan rögzítve van a házhoz. Ehhez óvatosan nyomja rá a fedelet a házra. A gumidugót is be kell helyezni a fedélbe, mielőtt elkezdené használni a gépet.
1. A vajkészítéshez használt tejszín előkészítése nagyon fontos, mivel ez befolyásolhatja a vaj ízét, aromáját és minőségét. Ideális esetben 2-3 napos, 5 °C-8 °C-on (nyáron) vagy 8 °C-10 °C-on (télen) tárolt tejszínt használjon a felveréshez. A tejszínt vagy közvetlenül vajkeverővel dolgozzák fel, vagy pasztőrrel pasztőrözik a feldolgozás előtt. A krém pasztőrözése ajánlott.
2. Az előhűtött tejszínt 12 °C-14 °C-os hőmérsékletre melegítjük. A vajkeverő tálját nem szabad jobban megtölteni, mint a keverőedényt. Minél hosszabb a vajkeverési idő, annál jobb a vaj minősége. A vaj a sebességtől függően 20-35 perc alatt elkészül.
3. Az író lecsöpögtetése után mossuk meg a vajat hideg vízzel. Ha a kifolyócsapot nyitva hagyja, a vajat már a géppel előgyúrhatja.
4. Ezután nedves kézzel gyúrjuk össze a vajat adagokban, és mossuk újra és újra, amíg az utolsó darab írót is kigyúrjuk a vajból. Az egyes adagokat nedves vajmodellbe töltjük. Fontos, hogy ne legyenek léglyukak. A vajat ezután lehűtik, és a vajmodellből kiverik.
100 liter tejből vagy a belőle nyert 8-12 liter tejszínből körülbelül 4 kg vajat és 5-6 liter írót nyerhetünk.
Műszaki adatok:
- A termék mérete: 70 x 32 x 46 cm.
- A csomagolás mérete: 82 x 33 x 47 cm
- Működési mód: Elektromos
- Működési feszültség: 230 volt
- Teljesítmény: 250 W / 370 W
- Feltöltési kapacitás min/max: 6 liter / 13 liter
- Százalékos vaj: 32 - 42 %
- Krémtartály: 32 liter
- Munkaidő ciklusonként: 20-35 perc.
- Keverő fordulatszám-beállítások: 70, 140 rpm.
- Anyag: Rozsdamentes acél tál, műanyag fedél
- Nettó súly: 25 kg
- Bruttó súly: 27,1 kg
Szállítási tételek:
1x Vajkészítő gép FJ 32, elektromos
Származás: | Ausztria |
---|---|
Tápegység: | 230 Volt |
Anyag: | Rozsdamentes acél |
Bejelentkezés