Milky vajkészíto gép FJ 100C, elektromos egy pillantásra:


  • Elektromos vajkészítő gép direkt értékesítéshez
  • Teljesítményes motor 1500 W / 230 V
  • Kész vaj 20-40 perc alatt
  • Automatikus biztonsági STOP a balesetek megelőzése érdekében
  • Anyaga: rozsdamentes acél - könnyen tisztítható + higiénikus

Milky vajkészítő gép FJ 100 C / 230 V, elektromos

Az FJ 100 C vajkészítő gép ideális professzionális és félprofi használatra. Az elektromos vajkészítő gép 15-50 liter tejszínt képes feldolgozni 20-40 perc alatt.

A 100 literes rozsdamentes acél tejszíntartályba 15-50 liter tejszínt töltenek a folyamathoz, legfeljebb a keverőtengelyig. A tejszínhőmérséklettől és zsírtartalomtól függően ez a vajkeverő 20-40 percet vesz igénybe egy keverési folyamathoz. A praktikus kilátóablak segítségével könnyen szemmel tartható a munkafolyamat. Az automatikus biztonsági STOP megakadályozza a baleseteket, ha a fedelet működés közben kinyitják. A kivételesen erős, 1100 W-os, 230 V-os motor lehetővé teszi, hogy a sebességszabályozóval rövidebb vagy hosszabb vajkészítési időt állítson be. Az író a végén a külön lefolyócsap segítségével könnyen lecsöpögtethető, majd a vajat megmossák, és máris kész a kiváló minőségű termék.

Áttekintés:

  • Teljesítményes vajkészítő gép FJ 100/C, elektromos
  • Sebességszabályozással
  • Vezérlőpanel információs kijelzővel
  • Elképesztő motor a professzionális direkt marketinghez
  • Egy keverési folyamat 20 és 40 perc között van
  • Látható ablak a folyamat ellenőrzésére
  • Automatikus biztonsági leállítás
  • Vehető rozsdamentes acél keverőberendezés
  • Magas minőségű rozsdamentes acélból készült vajtartály
  • Rozsdamentes acélból készült tejlefolyó csap
  • Könnyen tisztítható + higiénikus

Alkalmazás:

1. A vajkészítés szempontjából döntő fontosságú a tejszín előkészítése, mivel ez befolyásolja a vaj ízét, aromáját és minőségét. Ideális esetben 2-3 napos, 5 °C-8 °C-on (nyáron) vagy 8 °C-10 °C-on (télen) tárolt tejszínt használnak. Ezt vagy közvetlenül vajgéppel lehet feldolgozni, vagy feldolgozás előtt pasztőrözni. Javasoljuk a pasztőrözést pasztőrkészülékkel.

2. Az előhűtött tejszínt ismét felmelegítjük 12 °C - 14 °C hőmérsékletűre. A vajgép tejszíntartályát legfeljebb a keverőberendezésig szabad megtölteni. Minél hosszabb a keverési idő, annál jobb a végtermék minősége. A vaj a sebességtől függően 20-40 perc alatt kész.

3. Az író a lefolyócsapon keresztül távolítható el. Ezután a vajat hideg vízzel átmossák, nedves kézzel adagokban összegyúrják, és újra és újra átmossák, amíg az utolsó csepp író is ki nem távozik belőle. Az adagokat nedves vajformákba töltjük, ügyelve arra, hogy ne legyenek benne léglyukak. Az egyes vajadagokat ezután lehűtjük, és kivesszük a vajformákból.

Műszaki adatok:

  • Működés: elektromos
  • Feszültség: 230 V
  • Folyamatidő: 20-40 perc
  • Vaj a tejszínből: 32-42 %
  • A tejszín hőmérséklete: 12 - 15 °C
  • Teljesítmény: 1,500 W
  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Krémtartály: 105 l
  • Min./Max. töltési kapacitás: 22 / 50 L
  • Sebesség beállítások: 50 és 130 fordulat/perc között
  • Nettó súly: 68 kg
  • A termék méretei (HxSZxM): 90 x 52 x 65 cm
  • Csomagolás mérete (HxSZxM): 100 x 80 x 80 cm

Szállítási tételek:

1x Milky vajkészítő gép FJ 100 C, 230V

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.