Merev villanypásztor kapu - Áttekintés:

  • Stabil villanypásztor kapuk
  • Tűzihorganyzott és rendkívül időjárásálló
  • Tartozékokat tartalmaz a könnyű összeszereléshez
  • Ideális istálló, lovarda és legelő számára

Merev villanypásztor kapu - ha azt szeretné, hogy extra stabil és széles legyen

A 100 cm-es magasságával ez a villanypásztor kapu minden legeltetési célra alkalmas. Legyen szó istállóról, lovardáról vagy legelőről - a villanypásztor kapu házilag történő megépítése nagyon munkaigényes, ezért mi gyorsan és olcsón házhoz szállítjuk Önnek a tökéletes villanypásztor kaput, méghozzá futárszolgálattal. A villanypásztor kapu különböző állatok terelésére alkalmas, legyen szó szarvasmarháról, juhról, kecskéről vagy lóról.

A horganyzott, robusztus villanypásztor kapu gyors és könnyű hozzáférést biztosít a legelőhöz, átjárókat hoz létre, és kiváló minőségű kivitelezésének köszönhetően biztonságos mechanikai akadályt is képez. A nagyméretű legelőkapu 3-6 méteres szélességével még a nagy mezőgazdasági gépek számára is elegendő helyet biztosít.

Merev villanypásztor kapuk karámhoz, legelőhöz és lovardához

A tűzihorganyzott acélcsőből készült kapu nagyfokú stabilitást, időjárásállóságot és tartósságot ígér - állandó korrózióvédelemmel. A kapu lovak, pónik és szarvasmarhák tartására szolgál, és hozzájárul a villanypásztor optimális terelési biztonságához. A masszív automata retesz megakadályozza a véletlen nyitást. A villanypásztor kapu ráadásul egy bilincszárral is zárható. Akinek átjárókapura van szüksége, annak is érdemes ezt a terméket használni. A villanypásztor kapu tartozékaihoz kapuszárat talál nálunk.

Villanypásztor kapu szerelvény és tartozékok

A mellékelt szerelőkészlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt a kapu két faoszlophoz történő rögzítéséhez. A 3 méteres kapumérettől kezdve javasoljuk a támasztó kerék beépítését, hogy a kapu egyoldalú süllyedése elkerülhető legyen a kapuoszlop dőlésével.