Minden légyproblémára a megfelelő légycsapda az Agrarzone weboldalon.

Áttekintés:

Hogyan találja meg a megfelelő terméket a légyirtáshoz?

A megfelelő intézkedések megtételéhez a paraziták elleni védekezéshez fontos ismerni azt a környezetet, amelyben a parazitafertőzés előfordul:

  • Az istállóban
  • A legelőn
  • A kereskedelemben vagy a gasztronómiában
  • A magánháztartásokban
  • A ló védelmére

1. Légyirtás az istállóban és a mezőgazdaságban - Hatékony védekezés az istállólegyek ellen

A mezőgazdaságban az istállólegyek nemcsak betegségeket terjesztenek, hanem a takarmányt is beszennyezhetik, és csökkent teljesítményhez és nyugtalansághoz vezethetnek. Az istállóban a lárvaölő szerekből, légycsalétekből és légypermetből álló 3 lépéses tervünk megvédi az embereket és az állatokat a kellemetlen légyfertőzéstől. A speciális istállói légyfogók szintén hatékonyak a légy elleni védekezésben az istállóban.

Ajánlott lárvaölő szerek:

Ajánlott etetőcsalétek:

Ajánlott légyspray-k:

Hatékony Istálló légyfogók a Agrarzone oldalon :

2. A legelőn tartott állatok védelme a legyektől és a parazitáktól:

A legelőn élő állatok, például sertések, tehenek, szarvasmarhák, lovak és társaik számára. a légycsapdák és légyriasztók hatékony védelmet nyújtanak a paraziták ellen.

Hatékony légycsapdák a Agrarzone oldalon :

Hatékony légyriasztó szerek az Agrarzone oldalon:

3. Meg szeretné védeni lovát a legyektől nyáron:

A legyek elleni védelem lovaknak kategóriánk hatékony termékeivel megvédheti lovát nyáron. A lóra szabott légycsapdával, légymaszkkal, légykapucnival, ergonomikus légytakaróval és légyriasztóval Ön és kedvence nyáron is élvezheti a nyugodt lovaglást a bosszantó parazita-járvány nélkül.

Hatékony légyvédelem a lónak:

4. Légyirtás a magánháztartásban - végre légymentesen!

A házban, lakásban vagy kertben az elektromos légycsapdák, rovarirtó spray-k vagy légypapírok ideálisak a légyirtásra. Az elektromos légyirtókkal a legyeket és rovarokat a légycsapda fénye vonzza, és hatékonyan elpusztítja őket. A légypapírok és a légycsapdák a ragasztóbevonatba beépített vonzóanyaggal vonzzák a legyeket. A rovarirtó spray-k alkalmasak felületekre, például konyhai felületekre, ablakokra, hulladéktároló területek permetezésére, illetve emberekre és állatokra történő használatra.

Légyirtás a Agrarzone oldalon :

5. Légyeltávolítás kereskedelmi üzemekben és a vendéglátóiparban

A légypapírok alkalmasak a vendéglátóiparban és kereskedelmi üzemekben, mivel a legyek higiénikusan, feltűnésmentesen, zaj- és szagterhelés nélkül távolíthatók el.

Fedezze fel a hatékony légypapírokat az Agrarzone oldalon.

3 lépés és az istálló végre légymentes!

Tudtad, hogy a legyeknek csak 20%-a látható? A többi 80 % lehetőleg a trágyában van tojások és lárvák formájában! A légy néhány nap múlva ivaréretté válik, és a következő néhány napban körülbelül 900 petét rak le. A kb. 900 tojás 90 %-a tovább fejlődik, így a következő hetekben még 800 légy fejlődik ki!

Annak érdekében, hogy hatékonyan és eredményesen lépjen fel ez ellen a folyamat ellen, alkalmazza 3 lépéses tervünket.

3 lépéses terv:

1. lépés: lárvák elleni védekezés
2. lépés: légycsali az érett kifejlett legyek ellen
3. lépés: légypermet az érett kifejlett legyek ellen

1. lépés: lárvák elleni védekezés - a kártevő lárvák elleni védekezés

Ahhoz, hogy megakadályozzuk a legyek gyors elszaporodását, fontos, hogy a légyprobléma gyökerénél küzdjünk, és először a légylárvákat kell kiirtani. A légymolyok elleni védekezésre léteznek olyan speciális termékek, amelyek a lárvák vedlésének befolyásolásával gátolják a légylárvák növekedését. A légy fejlődési ciklusa megszakad, mivel a Larvicidek által a bábozódás megakadályozódik, és a légylárvák elpusztulnak. Minél korábban alkalmaznak lárvicid terméket, annál kisebb lesz a légypopuláció növekedése. A rendszeres kijuttatás és a trágya területre történő alapos elosztása fontos a sikeres végrehajtás érdekében. Fontos tudni: 1 kg trágya vagy takarmánymaradék elegendő akár 10 000 lárva kifejlődéséhez!

Első kezelés: kb. 4-5 nappal a trágya eltávolítása vagy az istállóban tartás után
Második kezelés: kb. 2 hét múlva
Rendszeres: kb. 4-6 hetente

Ajánlott termékek a lárvák ellen :

A lárvaölő szerek kijuttatására alkalmas tartozékok:

2. lépés: Légycsali a kifejlett legyek ellen - közvetlen kártevőirtás

A légycsalétek egy vonzószerből és egy gyomormérgező anyagból állnak az ivarérett kifejlett legyek számára.

A csalétket laposan kis műanyag tálcákba vagy kartondobozokba töltik, és a legyek által kedvelt helyeken, például az alomfoltok mellett helyezik el.

Tippünk: Keverje össze a légycsalit meleg vízzel, amíg a szemcsék fel nem oldódnak. Így a keverék kenőanyagként is használható. Most fesse be a szerrel az összes olyan felületet, amelyet a legyek kedvelnek, például ablakokat, fényforrásokat, ajtókat, oszlopokat és felső falakat.

Légycsalinak ajánlott termékek:

Hasznos kellékek:

3. lépés: Légyspray az ivarérett, kifejlett legyek ellen

A légyspray kontakt- vagy táplálkozási méregként hat.

A permetet fehér permetezővel, alacsony nyomáson kell alkalmazni az állatház mennyezetére és falaira. A legyek a hatóanyagot a lábpárnáikon vagy a páncélzat puha részein keresztül veszik fel, és rövid időn belül elpusztulnak.

Tippünk: A piszkos és poros felületeket alaposan meg kell tisztítani alkalmazás előtt, mivel a szennyeződés jelentősen csökkenti a sikert.

Ajánlott légyspray-k:

Ajánlott tartozékok a légypermet szórásához:

Csúnya légyfertőzés - A légyprobléma gyakori jelei:

Ürülék: Az apró fekete foltgyűjtemények légyfertőzésre utalhatnak. A légyürülék gyakran a falak felső részén, a padlólapokon vagy a lámpákban bújik meg. A kis sötét foltok gyakran olyan területeken is megtalálhatók, amelyeket nehezebb tisztítani, például a lefolyókban, csatornákban és a mosogató körül. Az istállóban a szaporodási helyek a borjúkarámokban, a trágya- és takarmánymaradványokkal teli sarkokban és üregekben, a mély alomban és a hígtrágyagödrökben lévő úszó rétegekben találhatók.

Nagyszámú légy: Ha a szemetesek körül vagy a komposzt és a szemét területén nagyszámú légy van a földön, az légyfertőzésre utalhat. A legyek otthon érzik magukat az olyan vízfelhalmozódások környékén is, mint az esővizes hordók, öntözött cserepes növények, ereszcsatornák és nedves gumiabroncsok.

Légymolyok: A légyférgek lárvaállapotban lévő legyek. Az apró, körülbelül 13 mm-es lárvák gyakran bomló élelmiszer- és hulladékterületeken, például komposztban, trágyában vagy szemétben találhatók, és jelezhetik a közelgő légyproblémát. A lárvaölő szerek hatékonyan megakadályozzák, hogy a légyférgek egyáltalán légyé fejlődjenek.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.