Kötélfeszítő és csörlő


Vásároljon emelőt, kötélfeszítőt  és kötélcsörlőt az Agrarzone oldalon

Erős, biztonságos, szilárd: A kötélcsörlővel, kötélfeszítővel nagyobb teljesítményt kaphat nagy terhek és tárgyak húzásakor és mozgatásakor.

A mezőgazdaságban és az erdészetben, a műhelyekben, az építőiparban - akár a hajózási ágazatban is - a kábelcsörlők és a kábelfelvonók praktikus mindennapi segítők, ha a terhek biztonságos mozgatásáról van szó maximális erővel.

  • Nagy terhek és súlyok emeléséhez, leengedéséhez, húzásához és mozgatásához.
  • Műhelyekben, mezőgazdaságban, erdészetben, építőiparban, terepen és hajókon történő felhasználáshoz
  • Kézi csörlő vagy elektromos csörlő távirányítóval
  • Pontos kivitelezés és zökkenőmentes mechanika
  • Erős, megbízható és tartós anyag
  • Verhetetlen ár-érték arány

Elektromos csörlő, kézi csörlő és drótkötélfeszítő - Prémium csörlők az Agrarzone webáruházban

Egy megfelelő csörlőt vagy drótkötélfeszítőt keres?

Az Agrarzone weboldalon elektromos csörlőket, drótkötél- és kézi csörlőket tartunk minden igény és jármű számára. Így az Agrarzone webáruházunkban megfelelő csörlőket vásárolhat traktorokhoz, autókhoz, pótkocsikhoz, terepjárókhoz és erdészethez.

Kábelcsörlővel és megfelelő acélkábel vagy műanyag kötél segítségével nehéz tárgyakat és terheket húzhat és mozgathat. Ez úgy történik, hogy a kötelet egy dobra (csörlőre) tekerik fel.

Néhány évvel ezelőtt a csörlőt még fáradságos munkával kellett mozgatni. Manapság vannak kézi kábelcsörlők, amelyek megfelelnek az erőteljes és biztonságos árumozgatás követelményeinek.

Kereskedelmi használatban, például műhelyekben vagy az építőiparban az elektromos csörlők népszerűek és funkcionálisak. A 230 V-os csörlőket nagy teljesítményű villanymotor hajtja, amely lehetővé teszi a terhek kényelmes és pontos mozgatását.

Elektromos csörlő 230V traktorhoz, autóhoz, pótkocsihoz és erdészethez

Teljesítményes,biztonságos, kiváló ár-érték arányú: ezek a Elektromos csörlőkamelyeket kedvező áron vásárolhat a Agrarzone webáruházban. Fedezze fel itt a 230V-os csörlőt minden alkalmazáshoz és kihíváshoz.

Egy távirányítóval ellátott elektromos csörlővel a nehéz áruk és építőanyagok szállítása többé nem jelent nagy erőfeszítést. Az elektronikus kábelcsörlő alkalmas a terhek kényelmes elektromos emelésére és leeresztésére, ezért népszerű mindennapi segítő a mezőgazdaságban és az erdészetben, valamint a műhelyekben. A 230V-os elektromos kábelcsörlő különböző változatokban kapható, mint csörlő, emelőcsörlő, áthaladó csörlő vagy húzócsörlő.

Elektromos kábelcsörlő távirányítóval minden alkalmazási területre

Elektromos csörlő 230V a legjobban távirányítóval vagy rádiótávvezérlővel vezérelhető. A távirányító nemcsak kényelmes, hanem mindenekelőtt jelentősen növeli a munkavédelmet az építőiparban, a mezőgazdaságban, az erdészetben vagy a műhelyben.

230V-os elektromos csörlőinket praktikus kialakítás és nagy teljesítmény jellemzi. A 230 voltos, nagy teljesítményű csörlők hat és tizenkét méter közötti emelési magasságot érnek el, és 250 kg és 600 kg közötti súlyt képesek megemelni.

A 230-as drótkötélfeszítőket praktikus rögzítőkonzollal bárhová gond nélkül fel lehet szerelni, például a mennyezetre vagy állványzatra. Hasznos forgatható kar a csörlőt könnyedén rögzítheti akár kerek csövekhez is.

Vásárolja meg elektromos a kábelcsörlő és elektromos drótkötélfeszítőt az Agrarzone oldalon:

Kézi kábelcsörlő és kézi kábelfelvonó: nehéz terhek önellátó mozgatása kézi kábelcsörlővel

A kézi kábelcsörlők és kézi kábelfelvonók az Agrarzone oldalon teljesítik a kézi kábelcsörlőtől elvártakat. Nagyobb teljesítmény nehéz súlyok és áruk mozgatásakor és húzásakor. Egy kézi csörlővel vagy emelővel bárhol, teljesen önellátóan, áram és üzemanyag nélkül mozgathat nehéz tárgyakat és terheket.

De a kézi kábelcsörlőnek nem ezek az egyetlen előnyei: a kézi kábelcsörlők hasznos, praktikus segítők a legkülönbözőbb alkalmazásokban, például a mezőgazdaságban, az erdészetben vagy az építőiparban. A terepjáró alkalmazásokban is, mint például a 4x4-es autók, quadok vagy terepjárók, sőt a hajózási ágazatban is a kézi csörlők népszerű eszközök a jachtokon, vitorlásokon és motorcsónakokon.

Vásárolja meg a kézi csörlőt az Agrarzone oldalon:

Vásároljon kézi csörlőt: Precíz kézi csörlő számos alkalmazáshoz

Kézi és könnyű: az Agrarzone kézi csörlői a tökéletes funkciót és kialakítást kompakt méretekkel és minimális súllyal ötvözik. Kézi kötélcsörlőink horganyzott és feketére eloxált fogaskerékszerkezetűek. Ennek eredményeképpen a kézi csörlőink fogaskerekei különösen pontosan működnek, és garantálják a kábeldob zavartalan, problémamentes működését.

Kézi csörlőink különböző kötélhosszúságokkal kaphatók 10 m-től 20 m-ig. A mellékelt, forgatható, formázott fogantyúval ellátott biztonsági kurbli levehető, így a kézi csörlő helytakarékosan elpakolható .

Szeretne vásárolni egy kézi csörlőt, kézi kábelcsörlőt, emelőcsörlőt, kézi kábelhúzót, kábelkurblit, de még mindig van néhány kérdése? Írjon nekünk bátran a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon, chaten vagy WhatsAppon keresztül.

Mi a különbség a drótkötélfeszítő és a csörlő között?

Manapság az kötélfeszítő és a csörlő kifejezések összeolvadnak, és mind olyan eszközre utalnak, amely nehéz áruk mozgatására és húzására használható. Ha különbséget teszünk a két kifejezés között, akkor a nevek alapján pontosan meghatározható a kábelcsörlő és a kábelfelvonó közötti különbség: A kábelcsörlő egy dobot (csörlőt) használ az erőátvitelhez, míg a kábelfeszítő tiszta vonóerőt használ, amelyet egy csiga gyengít.

Kötélcsörlő a kötél behúzására vagy kihúzására használt eszköz. A keletkező feszültség húzza a tárgyat. A csörlő ezért ideális nehéz terhek, például autók, faágak, traktorok, pótkocsik vagy csónakok húzására és mozgatására.

Ha egy terhet kell felemelni vagy leengedni, akkor egy megfelelő kötélfeszítő optimális. Egy drótkötélfeszítővel a nehezebb tárgyak, például egy motorblokk, pillanatok alatt mozgathatók és szállíthatók a kívánt helyre. A drótkötélfeszítők általában drótkötéllel vagy lánccal készülnek, és lehetnek kézi vagy motoros működtetésűek.

Kézi kötélcsörlő: Ide tartoznak azok is, amelyek karral vagy kézi kurblival vannak felszerelve. Az elektromos láncos emelők viszont optimálisak a szerelők és az autójavító műhelyek számára, mivel bármely szabványos konnektorba csatlakoztathatók. A hasznos légláncos emelők optimálisak a nehéz tárgyak mozgatására piszkos, poros vagy gyúlékony helyeken.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően:Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket hozzánk.Ezt követően visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó tesztelte. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztorok, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.