Mezőgazdasági online bolt

A regionális termelésből származó kiváló minőségű termékeket, mint például búza- és rozslisztet találhat.

Az előnyök áttekintése:

  • 100% természetes adalékanyagok nélkül
  • Ideális sütéshez és főzéshez
  • Osztrák gabonából
  • Garantáltan GMO-mentes
  • Szigorú növényvédőszer-ellenőrzés
  • Sütőipari minőség

A Leimüller malom - hagyomány 1609 óta

A Leimüller család 1609 óta őrlik lisztté a gabonát. A környezetbarát villamos energia előállítása a Satzenbach vízenergiájának segítségével történik, amelyet a malom működtetésére használnak. A malmot 2005-ben korszerűsítették a legújabb műszaki szabványoknak megfelelően. Az Edtmühle egyike az utolsó malmoknak Salzburg tartományban, ahol még lisztet állítanak elő.

A kíméletes őrlési eljárás

Az őrlési eljárás a lehető legkíméletesebben választja el az endospermiumot a héjtól.

A gabona belsejét ezután összetörik és többször átszitálják. Így készül a liszt. Adalékanyagoktól mentes. Kiváló minőségű osztrák gabonából készül.

Leimüller malom rozs- és búzaliszt termékeket állít elő. Kizárólag gabonából készülnek. A kiváló minőséget a természetesség, a kíméletes őrlés és az Ausztriából származó regionális gabona jellemzi.

Az Ön előnyei az Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat. Csak bontatlan csomagolásra vonatkozik!