Erdtmanns cinkegombócok & madáreledel minden évszakra

Az Erdtmanns márka 1960 óta a felelős vadmadáreleséget képviseli. A családi tulajdonban lévő vállalat generációk óta elkötelezett a hosszú távú, fenntartható cselekvés és a kiváló minőségű madáreleség mellett.

Az Erdtmanns madáreleség választékában nyári szórható eledel, téli szórható eledel, egész évben használható eledelek, valamint etető és egy indító készlet is megtalálható. A különleges Erdtmanns cinkegombócok nélkülözhetetlenek a vadmadarak etetéséhez! A jól bevált cinkegombócok receptje sikeres, energiadús változatosságot biztosít tápállomásodon. Fedezze fel az Erdtmanns vadmadár eleségek széles választékát, és segítsen az állományok gyarapításában és a ritka fajok megőrzésében!

Erdtmanns vadmadáreledel a következőket tartalmazza:

  • Kizárólag tiszta, természetes alapanyagok
  • Magas minőségű zsír, sok fehérje, szénhidrát
  • Csak pontosan azokat az összetevőket, amelyek a csomagoláson szerepelnek
  • Nem tartalmaz színezéket vagy tartósítószert, enzimeket vagy ízfokozókat

Erdtmann zsíros eledel - a madarak erőteljes téli nassolnivalója

Mennél hidegebb lesz a szabadban, annál kevesebb természetes táplálékot találnak a madarak, miközben energiaszükségletük is megnő. Az Erdtmanns zsíros madáreleség különösen energiadús szórható takarmány, ezért ideális őszi és téli takarmányként. Az Erdtmanns zsíros táplálékkal támogatja a vadon élő madarakat, mint például a feketerigók, vörösbegyek, cinegék és rigók táplálékkeresését. Próbálja ki - a madarak hálásak lesznek érte!

Az Erdtmanns zsíros eledel a következő méretekben kapható:

Társkereső könyvtipp a vadmadarak etetése témakörben: (a kezdőcsomagunkban található)

Vadon élő madarak etetése - de helyesen Peter Berthold és Gabriele Mohr tollából, a Codmos Verlag kiadásában