Elemek és akkumulátorok villanypásztorokhoz

  • Újratölthető elemek és akkumulátorok minden szokásos 12V-os és 9V-os elektromos kerítéskészülékhez
  • Németországban készült és megfelel minden biztonsági előírásnak
  • Sok akkumulátor kombinálható napelemekkel
  • Tartozékok, mint például akkumulátortesztek vagy töltők szintén kaphatók itt

Mi az a villanypásztor elem?

A 9 V-os villanypásztor készülékek tápellátása általában egy villanypásztor akkumulátorából származik.

Ez az akkumulátor több hónapig tart. Ez idő alatt nem lesz karbantartási igénye.

Miután azonban a villanypásztor akkumulátora teljesen lemerült, már nem lehet újratölteni. Ezt követően az akkumulátort megfelelően meg kell semmisítenie, és újat kell vásárolnia.

Milyen típusú villanypásztor-elemek állnak rendelkezésre?

Alkáli szárazelem: Az alkáli szárazelem egész élettartama alatt állandó magas feszültséget biztosít. Ezért ez az akkumulátor különösen alkalmas a nagyfeszültséget igénylő 9 V-os villanypásztor készülékekhez.

Cink-levegő szárazelem: A cink-levegő szárazelem kimeneti feszültsége alacsonyabb, mint az alkáli elemeké. Ezért a cink-levegő elem különösen alkalmas a gyengébb 9V-os villanypásztor készülékekhez.

Mi az a villanypásztor akkumulátor?

A villanypásztor akkumulátor biztosítja a szükséges energiát a 12V-os villanypásztor készülékekhez vagy a nagy teljesítményű 9V-os villanypásztor készülékekhez.

Mivel ezeket az akkumulátorokat 2-4 hetente kell cserélni és újratölteni, általában több csereakku-ra lesz szüksége.

Sok villanypásztor akkumulátor napelemekkel is kombinálható. Így az akkumulátor folyamatosan napenergiával töltődik, és nem kell olyan gyakran cserélni ezeket..

Milyen villanypásztorhoz akkumulátorok állnak rendelkezésre?

Speciális nedves akkumulátor: Fontos ezeknél az akkumulátoroknál: sav nélkül szállítják őket. Ezért az akkumulátorokat magának kell feltöltenie, vagy ezt a folyamatot egy műhelyben kell elvégeztetnie. Ezenkívül ezeket az akkumulátorokat nem lehet megfordítani, különben az akkumulátorsav szivárog. Különösen egyenetlen felületeken ez problémákhoz vezethet.

AGM akkumulátor: Ezeket az akkumulátorokat használatra készen szállítjuk. Nem kell kezelnie az akkumulátorsavat, és az akkumulátort is megfordíthatja anélkül, hogy mérgező sav szivárogna. Ezenkívül egy AGM akkumulátor tovább tartja az erős villanypásztor készülékekhez szükséges feszültséget, mint egy nedves akkumulátor, és így jobb pásztorbiztonságot biztosít. Ezen előnyök miatt mindig azt javasoljuk, hogy ezeket az akkumulátorokat használja.

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költsége a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt akkumulátor mégsem az Ön számára megfelelő, a terméket a szállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk. Ezután visszatérítjük a teljes vételárat.

Minden akkumulátor és elem megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden újratölthető elem és akkumulátor biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírásoknak való megfelelés garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.