A SnailStop elektromos csigakerítés - innovatív, hatékony és méregmentes!

A Snail Stop hatékony megoldást kínál a saláta és a zöldségek csigák elleni védelmére. Az elektromos csigakerítés magaságyásokhoz, ágyásszegélyekhez, gyepszegélyekhez  és társaihoz megbízható védelmet garantál.

Videó

A Snail Stop megvédi a zöldségeket és megmenti a csigákat

Az öntapadós kerítésszalag két párhuzamos érintkezőcsíkkal rendelkezik, amelyek elektromosan vezetőképesek. Amikor egy csiga megpróbál átkelni a kerítésszalagon, és kapcsolatot teremt az érintkező csíkok között, rövid ideig gyenge áram folyik. A kerítésszalag alacsony, mindössze 9 voltos (blokkelem) feszültsége nem okoz kárt a csigákban, csupán kellemetlen bizsergető érzést kelt. Ez azonnal arra készteti a csigákat, hogy megforduljanak.

 Placeholder
 Placeholder
 Placeholder

Védje hatékonyan és toxinmentesen a zöldségágyását a csigák ellen a Snail Stoppal! Ez az innovatív megoldás ártalmatlan az emberekre és az állatokra, és nincs észrevehető hatása rájuk.

Az elektromos csigakerítést gyerekjáték telepíteni, fára, fémre, műanyagra, betonra és kőre is rögzíthető, és igény szerint ágyáscsatlakozókkal, kerítésszalagokkal stb. bővíthető.

SnailStop elektromos csigakerítés

  -10%
  23 957 Ft (A.F.Á.)
  21 561 Ft

  21 561 Ft/ darab

  ÁFÁ-val + szállítás

  Szállítás kb. : 2-3 munkanap

  Azonnal elérhető