Dunlop gumicsizma - A munkacsizma minden kihívásra

A kiváló minőségű Dunlop gumicsizmák és biztonsági bakancsok tökéletesek a mindennapi munkához. A tanúsított biztonsági bakancsok optimális védelmet nyújtanak a munka során, például az építkezésen vagy az istállóban jelentkező esetleges veszélyekkel szemben. Így a Dunlop bakancs az optimális biztonsági bakancs a mezőgazdaság, az építőipar, a gáz-, olaj- és bányászat, valamint az élelmiszeripar számára.

Dunlop minőségi csizma - házon belül tervezve, gyártva és tesztelve

A Dunlop Protective Footwear minden biztonsági bakancsát maga fejleszti és gyártja, így minden folyamatot befolyásolni tud. A vonzó és funkcionális megjelenés ellenére a Dunlop gumicsizmák igazi különlegessége belül rejtőzik. Az anyagösszetétel speciálisan az egyes alkalmazásokhoz van kialakítva, és így a legjobb munkakörülményeket és optimális védelmet nyújtja.

Kényelem és biztonság a mezőgazdaságban - Gumicsizma a hét minden napján

A mezőgazdaságban hosszú napok telnek hideg, nedves és piszkos körülmények között. Az istállóban, a gazdaságban vagy a legelőn állandóan fennáll a megcsúszás, az elesés vagy egyéb sérülés veszélye. A Dunlop gumicsizmák segítenek minimalizálni ezeket a veszélyeket. A kényelem különösen fontos, ha a csizmát a hét 7 napján viselik.