Csirkeháló és baromfi kerítés

  • A szorosan behálózott kerítések magas szintű biztonságot nyújtanak a baromfi számára
  • Könnyen felállítható és mobil használatra is alkalmas
  • Csirkék, libák, pulykák és más baromfik esetében
  • A villamosítás a vadállatok távoltartására is alkalmas

Mi az a baromfi háló vagy tyúk háló?

A baromfiháló a csirkék, pulykák, libák vagy hasonló állatok tartására szolgáló kerítés.

Mivel ezek a madarak viszonylag kicsik, és a hagyományos villanypásztor kerítés vagy a birka háló segítségével könnyen elmenekülhetnek, fontos, hogy ez a kerítés szorosan hálózott legyen.

Így a madarak nem tudnak átpréselődni a kerítésen, és a kijelölt területen maradnak.

3 lépésben a megfelelő csirkehálóhoz

1. lépés: Győződjön meg arról, hogy a csirke kerítés megfelelő hosszúságú és magasságú

A csirkeháló 15, 25 vagy 50 méter hosszúságban, valamint 106 cm és 112 cm magasságban kapható. Baromfi esetében a 106 cm-es magasság a legtöbb esetben tökéletesen elegendő. A 106 cm-es csirkeháló előnye az alacsonyabb ár. Fontos: Ha hosszabb baromfikerítésre van szüksége, a beépített fémkapcsokkal könnyen összekötheti baromfihálóinkat, és így meghosszabbíthatja azokat.

2. lépés: Válassza ki a megfelelő karócsúcsot a talajhoz

A baromfiháló karók esetében megkülönböztetünk egyes és kettős karócsúcsokat. Ha az aljzat sziklás, akkor az egyes csúcs ajánlott, mivel ezt a csúcsot könnyebb a talajba rögzíteni. Ha azonban a talaj homokos vagy földes, a karó végén lévő kettős csúcs nagyobb stabilitást biztosít.

3. lépés: Döntse el, hogy elektromos vagy nem elektromos baromfikerítésre van-e szüksége

Ha meg kell védenie a baromfit a vadállatoktól, például a rókától vagy nyestektől, akkor az elektromos vezetékes baromfikerítés a legjobb megoldás. Ha azonban a fő cél az, hogy megakadályozza a csirkék vagy pulykák elszökését, akkor valószínűleg a nem elektromos változat is elegendő.

Fontos: Ha úgy dönt, hogy elektromos baromfihálót használ, a kerítés területét szabadon kell tartani a növényzettől, és hetente legalább 1 alkalommal le kell nyírni a füvet. Ha ugyanis a kerítés túlságosan benőtt, az elektromos feszültség lecsökken, és a rókák vagy a nyestek már nem maradnak távol.

Ezek a tartozékok hasznosak lehetnek a csirkehálókhoz:

Elektromos kerítéskapu: A baromfiháló ajtó a háló bármely pontján felszerelhető, és lehetővé teszi a könnyű ki- és belépést.

Csirkeháló pótkaró: Ha a baromfiháló karója eltört, könnyen kicserélheti egy pótkaróval.

Különféle kerítés háló kiegészítők: Itt számos tartozékot talál a csigáktól kezdve a drótcsatlakozókon át a talajhorgonyokig.

Villanypásztor készülék 230V: Ha a baromfiháló villamosítható, és van a közelben konnektor, akkor a 230 V-os villanypásztor készülék a legjobb megoldás.

Villanypásztor készülék 12V: Ha elektromos baromfihálót választ, és nincs hozzáférése konnektorhoz, akkor 12V-os villanypásztor készülékre lesz szüksége.

Az Ön előnyei az Agrarzone webáruházban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfi háló mégsem megfelelő Önnek, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden fonott háló megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden villamosítható csirkeháló biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Csak neves osztrák vagy német gyártók fűzfahálói: A kiváló minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.