CASCO Lovas sisakok fiataloknak és időseknek

A CASCO egy családi vállalkozás, amely 1989-es alapítása óta követi a magas minőségű, különleges stílusú termékek gyártásának elvét. Ez a filozófia sikeres volt.

Ma a CASCO az egyik vezető vállalat a magas színvonalú sisakok és védőszemüvegek fejlesztése és gyártása terén. A CASCO a részletekig kidolgozott tervezési koncepciók mellett az innovációra is összpontosít. A Satu Mare-i fejlesztési és gyártási telephelyen sok időt és elkötelezettséget fordítanak olyan megoldások kidolgozására, amelyek a lehető legbiztonságosabbá, legkényelmesebbé és legrugalmasabbá teszik a sisak viselését. Ez szabadalmak és díjak sokaságát eredményezte.

Az alábbiakért díjazták:

  • Magas minőség
  • Design
  • Egyszerű használat
  • Ergonómia
  • és még sok más...

Made in EU - kiváló minőség és termékbiztonság.

A CASCO a terméken végzett puszta munkán túlmenően felelősséget vállal. A vállalat tudatosan döntött úgy, hogy minden termékét Európában gyártja. Így a CASCO mindig kiváló minőséget tud garantálni, és jó munkakörülményeket biztosít dolgozói számára. Az értékesítés és a szerviz a Bretnig / Németországban található telephelyünkről történik.

Minden termékünkre európai biztonsági szabványok vonatkoznak, és tanúsított szervezetek állandó termékellenőrzést végeznek. A CASCO ISO tanúsítvánnyal rendelkezik, ami garantálja a minőségellenőrzést a gyártás minden egyes szakaszában.

A szatmárnémeti családi gyár mellett a vállalat állatmenhelyet hozott létre, amelyet azóta saját forrásból finanszíroz. A CASCO aktívan támogatja a népszerű és versenysportokat is. Számos élsportoló támaszkodik a CASCO-ra az olimpiai játékokon, világbajnokságokon és európai versenysorozatokon a téli, kerékpáros vagy lovas sportokban.