Borjútejmelegítő - a legújabb generációs merülőfűtés

Oldalunkon a borjútejmelegítők széles választékát találja minden igényt kielégítően. A FastHeat és FastHeat Digital borjútejmelegítők a funkcionális kialakítást jelentős energia- és időmegtakarítással ötvözik.

Energiatakarékosság a FastHeat borjútejmelegítővel

Az új FastHeat borjútejmelegítők jelentősen alacsonyabb, mindössze 1700 wattos energiafogyasztásukkal kiemelkednek a hagyományos termékek közül. A szabadalmaztatott kialakítás csökkenti az öntött alumínium fűtőtest teljes magasságát. Ez azt jelenti, hogy még a kis töltési térfogat is felmelegíthető és a kívánt hőmérsékletre hozható felesleges energiaveszteség nélkül.

A borjútej gyors és egyenletes felmelegítése

18 °C-ról 42 °C-ra kb. 11 perc alatt! (vödör 8 liter vízzel) A FastHeat borjútejmelegítők különösen okosan használják ki a tej hőáramlását. A felmelegített tej a felszínre emelkedik, a hideg tej pedig a vödör aljára süllyed, ahol a fűtőberendezés újra felmelegíti. Mivel a radiátor a kisebb magassága miatt jellemzően a tej leghűvösebb részén (a vödör alján) helyezkedik el, fűtési energiáját teljes teljesítmény mellett, és így különösen hatékonyan tudja átadni a tejnek. Ez az eljárás biztosítja a tej különösen hatékony és egyenletes felmelegedését.