Baromfitartás kellékek a baromfi fajoknak megfelelő baromfineveléshez és baromfitenyésztéshez

Baromfi tartozékaink megkönnyítik a baromfi tartását. Akár az otthoni baromfihoz, akár a kereskedelmi baromfitenyésztéshez - A baromfi fajhoz illő tartozékok megkönnyítik minden baromfitenyésztő mindennapi munkáját a baromfiól körül.

Legyen szó napvédelemről a baromfiólak számára, infravörös lámpákról vagy spirálgyűrűkről a csirkék számára - a Agrarzone oldalon nagy választékot talál a praktikus baromfi tartozékokból. Baromfi tartozékaink a baromfi állatbarát igényeihez igazodnak, és biztosítják a baromfi egészséges felnevelését és tartását.

A magánbaromfitenyésztésben a baromfiólban elhelyezett baromfi tartozékaink életerős és boldog baromfit teremtenek, amely sok ízletes tojást termel. A professzionális baromfitenyésztési és hizlalási műveletekben a baromfi tartozékaink jelentősen növelik számos baromfifajta, például csirkék, fürjek, kacsák, libák stb. hatékonyságát, hizlalási időtartamát és tojástermelését.

Baromfi tartozékok áttekintése:

 • Baromfi tartozékok a hatékony és fajoknak megfelelő baromfitenyésztéshez
   
 • Csak kiváló minőségű anyagok és összetevők
   
 • Kiegészítők a baromfifajták széles választékához
   
 • Kizárólag osztrák és német márkájú gyártók

Mik azok a baromfi tartozékok?

A baromfi tartozékok minden olyan segédeszköz, amelyre a fajoknak megfelelő baromfitartáshoz és baromfitenyésztéshez szükség van. Megkönnyíti munkáját a fajoknak megfelelő otthoni tartástól a professzionális baromfitenyésztésig.

Az Agrarzone oldalon számos baromfifajta számára vásárolhat baromfi tartozékokat:

 • Csirke
 • Pulyka
 • Díszmadár
 • Fürj
 • Kacsa
 • Vadmadár
 • Liba

Hogyan könnyíthetik meg számomra a baromfitartást a baromfi tartozékok?

A csirkeajtókkal ellátott csirkeól megfelelő fészkelő- és kakasülőhelyet biztosít a csirkéknek, valamint védelmet nyújt a vadon élő ragadozók, például a nyest és a róka ellen.

A csirkék kültéri elkerítését megfelelő tyúkhálóval határozhatja meg. Ezenkívül a kerítés megvédi a csirkéket a kisebb ragadozóktól.

Az egészséges csirkéknek megfelelő csirketakarmányra és friss vízre van szükségük. Annak érdekében, hogy az állatok tiszta táplálékot kapjanak, különböző etetőtálakat és baromfiitatókat használhat.

Ha saját gazdaságából tudja beszerezni a gabonát, akkor a fajoknak megfelelő csirketakarmányhoz csak a megfelelő gabonamalomra van szüksége.

Függetlenül attól, hogy csibéket vagy felnőtt tojótyúkokat nevelnek, a legtöbb tyúknak előbb-utóbb állatorvoshoz kell mennie. A csirkék biztonságos és stresszmentes szállítására speciális baromfiszállító dobozok állnak rendelkezésre.

A kopasztógép szintén a baromfi tartozékok kategóriájába tartozik. Minden baromfitípushoz alkalmas, és növeli a hizlaló gazdaságok hatékonyságát.

Vásároljon olcsó baromfi tartozékokat a Agrarzone oldalon

Minden baromfitenyésztő, aki kisebb vagy nagyobb léptékben maga is tart baromfit, tudja, milyen nehéz lehet megfelelő szakpiacot találni a baromfi számára. Az Agrarzone weboldalon a baromfihoz szükséges professzionális kiegészítők széles és átfogó választékával rendelkezünk, amelyek megkönnyítik a mindennapi munkát a csirkeólban.

Kiváló minőségű baromfi kiegészítők vásárolása az Agrarzone.hu-n: Különböző műanyagból vagy fémből készült tyúkólak, fűthető etetőtálak vagy baromfiitatók, valamint sok más kiegészítő a sikeres baromfitartáshoz és csibeneveléshez. Mind a megfelelő kültéri ketrec a tyúkólhoz, mind a hozzá tartozó baromfi tartozékok, mint például egy itatófűtés vagy egy fűthető etetőtál, hogy télen is meleg vizet kínáljon baromfijának. Az Agrarzone webáruházunkban különböző műanyagból vagy fából készült tojófészkeket is talál.

Ahhoz, hogy tyúkok egészséges felnevelése tyúk nélkül is biztosított legyen, a csibetenyésztés rovatunkban megtalálhatók a csibék mesterséges felneveléséhez alkalmas baromfi kiegészítők, mint például a hőlemezek és az csibekeltetők. Kiterjedt kínálatunkban megtalálhatók a megfelelő baromfiszállító dobozok baromfiketrecek vagy dobozok formájában, valamint egyéb baromfi tartozékok.

Nem számít, milyen baromfi tartozékokat keres, legyen szó itatófűtőről, tyúkólról vagy különböző kivitelű tyúkkerítésekről, a Agrarzone webáruházban praktikus baromfi tartozékok széles választéka található a baromfi tisztességes tartásához.

Baromfi tartozékaink áttekintése:

 • Tyúkól tyúkajtóval: A tyúkólban a csirkék biztonságos helyet találnak alvásra és szaporodásra. A tyúkól ajtaja automatikusan nyílik és záródik egy automata csirkeajtóval, így a csirkék sok szabad területet kapnak.
   
 • Szabad tartás: Az Agrarzone weboldalon nagy választékban találhatók szabad tartású ketrecek, amelyek a csirkék számára a fajoknak megfelelő kifutót biztosítanak. A szorosan egymáshoz illesztett rácsoknak köszönhetően a kerítés megvédi a baromfit az olyan természetes ellenségektől, mint a gímszarvasmarha, a róka vagy a ragadozó madarak.
   
 • Csirkeháló: A csirkekerítéssel (más néven baromfikerítéssel) biztonságosan tarthatja baromfijait egy kijelölt területen. Akár a ragadozóktól való védelem, akár a szökés megakadályozása érdekében, a baromfi kerítés lehetővé teszi, hogy csirkéi és társai szabadon fussanak, anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság miatt. A csirkekerítés kapható villamosítható és nem villamosítható változatban is.
   
 • Etető vályú és etet&odblactálak;: A baromfi etetésére szolgáló praktikus etetővályú megkönnyíti a baromfi etetését. Egy jól átgondolt takarmányozási koncepció sok értékes időt és pénzt takarít meg, különösen a több száz baromfit tartó nagy gazdaságokban. A magánbaromfitenyésztésben is a tervezett takarmányozás megkönnyíti a munkát a csirkeházban.
   
 • Fészekrakás: A tojófészkek tiszta környezetet biztosítanak a csirkéknek a tojásrakáshoz, és műanyagból, fából vagy műanyagból/fémből készülnek. A kivehető polcoknak köszönhetően a tojófészkek gyorsan és könnyen tisztíthatók.
   
 • Baromfiitató: Akár csirkét, fürjet, libát, kacsát vagy más baromfit tart: A baromfiitató praktikus befektetés mind a magáncsirketartás, mind a kereskedelmi célú baromfitenyésztés számára. Kiterjedt kínálatunkban garantáltan megtalálja a baromfi számára megfelelő baromfiitatót.
   
 • Hősugárzó;: A fészekmeleg különösen fontos a fiókanevelés és a beteg csirkék esetében. Hőlámpáink elegendő szellőzőnyílással rendelkeznek a jobb légáramlás érdekében, és részben takarékos kapcsolóval is kaphatók. Így otthonos fészekmeleget teremthet az állatai számára. A téli hideg hónapokban egy sugárzó fűtőberendezés is ésszerű befektetés a tyúkólba.
   
 • Csirke takarmány: Legyen szó jó tojóteljesítményről, baromfihizlalásról vagy biztonságos és ellenőrzött csirketenyésztésről - nálunk csirkebarát és kiegyensúlyozott baromfitápokat talál a csibék, kiscsibék és felnőtt csirkék számára.
   
 • Baromfiszállító doboz: A csirkéket biztonságosan kell tudnia szállítani, ha állatorvoshoz kell mennie, vagy ha költözni kell. Ezt megteheti egy baromfiszállító doboz segítségével, és a csirkék biztonságban megérkeznek a célállomásukra.
   
 • Kopasztógép: A hízócsirkék tartásakor egy kopasztógéppel könnyebbé válik a munka.
   
 • Gabonamalom: Ha a csirkék számára saját gabonát tudsz beszerezni a gazdaságodból, akkor egy gabonamalom megkönnyíti az őrlést.
   
 • Higiénia és tisztaság: A tiszta otthon különösen fontos a sikeres csirketenyésztéshez. Seprűvel, vödörrel, lapáttal, tolóval és a hozzá illő munkaruhával a tyúkól pillanatok alatt tiszta lesz!

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszatérés: Ez minden 30 napon belül visszaküldött csomagküldeményre vonatkozik. A szállítmányozó céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a legelőkerítés vagy a legelőháló, biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.

Kizárólag neves osztrák vagy német gyártók termékei: A magas minőségnek köszönhetően kevesebb a hiba, és kevesebb karbantartási munkálatot kell elvégeznie. Több évre számolva pénzt takaríthat meg a végeredményben.