Baromfiszállító doboz és baromfiszállító láda online vásárlás az Agrarzone.hu-n

A baromfiszállító doboz praktikus befektetés, ha a baromfi biztonságos és egyszerű szállításáról van szó. Akár az állatorvoshoz, akár a baromfikereskedőhöz való szállításhoz, akár kiállításokra - egy baromfiszállító doboz segítségével könnyen és megbízhatóan szállíthatja baromfiját A-ból B-be.

Biztonságosan szeretné baromfiját a baromfikereskedőhöz szállítani, vagy szükség van egy állatorvosi látogatásra? Rendszeresen viszi baromfiját kiállításokra vagy állatbemutatókra? Akár állatbemutatókon szeretné bemutatni baromfijait, akár egyszerűen csak A pontból B pontba történő szállításhoz - a baromfiszállító doboz nagyon praktikus, ha baromfi szállításáról van szó.

További kérdése van a baromfiszállító dobozainkkal vagy a baromfitartással és csirketenyésztéssel kapcsolatban?

Írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon, chaten vagy WhatsAppon keresztül.

Csirkeszállító és baromfiszállító dobozok áttekintése:

 • Megbízható és egyszerű baromfiszállítás
 • Kis és nagy baromfifajtákhoz (csirkék, kacsák, libák, pulykák, fürjek stb.)
 • Optimális az állatbemutatókra, állatorvoshoz vagy baromfikereskedőhöz történő szállításhoz.
 • Robusztus és stresszmentes baromfiszállítás
 • A szállító doboz minden csomagtartóban elfér
 • Kiváló minőségű márkás baromfiszállító ládák
 • Személyes tanácsadás szakképzett csapattól az Agrarzone-nál

Bestsellerek: népszerű szállítóboxok baromfi számára:

Ezért van szüksége baromfiszállító dobozra

Akár biztonságosan szeretné hazahozni baromfijait, akár új tyúkólba költöznek, a baromfi számára az új helyre költözés általában stresszel és lelki megterheléssel jár. Ez még fontosabbá teszi a baromfihoz igazított szállítási lehetőséget. A baromfiszállító láda optimálisan igazodik a baromfi állat-specifikus igényeihez és követelményeihez, és hatékonyan enyhíti a baromfi feszültségét szállítás közben.

Szállítsa csirkéit mindig megbízhatóan, egyszerűen és biztonságosan

Az Agrarzone weboldalon található összes baromfiszállító láda kellően nagy térrel rendelkezik ahhoz, hogy baromfiját biztonságosan szállítsa bármely helyre. Sok baromfiszállító dobozunk rendelkezik tolóajtóval a baromfiszállító doboz tetején és egy oldalsó szárnnyal - Ez lehetővé teszi, hogy a baromfit könnyen be tudja rakni a baromfiszállító dobozba. A tolóajtó és az oldalszárny megbízhatóan és biztonságosan zárható, és a baromfi nem nyithatja ki. Az egyes madarak kivétele a baromfiszállító dobozból szintén rendkívül egyszerű.

A baromfiszállító dobozok törhetetlen műanyagból készülnek, és a zárt aljzatnak köszönhetően csibék és kisebb baromfik számára is alkalmasak. A könnyű anyagoknak köszönhetően a csirkeszállító dobozban a baromfi biztonságos szállítása egyáltalán nem igényel erőfeszítést.

Baromfi szállító dobozaink a minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartamúak és hosszú éveken át örömet szereznek Önnek. A szállítóbox tisztítása különösen egyszerű: egyszerűen tisztítsa meg a baromfiszállító ketrecet vízsugárral vagy gőztisztítóval, és a baromfiszállító ketrec pillanatok alatt tiszta és készen áll a következő szállításra.

A baromfiszállító doboz előnyei

 • Baromfi stresszmentes szállítása A-ból B-be
 • Csirkékhez, kacsákhoz, libákhoz, pulykákhoz, fürjekhez stb.
 • A csirkeszállító doboz alkalmas csibék és kisebb baromfitípusok szállítására is.
 • Tolóajtó és oldalsó ajtó az állatok könnyű be- és kiszállításához
 • Hosszú élettartam a törhetetlen műanyagnak köszönhetően
 • A baromfiszállító doboz könnyű és egyszerű tisztítása

Baromfiszállító doboz olcsón a Agrarzone baromfi webáruházban

Az Agrarzone baromfi webáruházunkban a baromfi részlegben megtalálja az optimális baromfiszállító dobozt (más néven baromfiszállítóbox vagy csirkeszállító doboz) a baromfi biztonságos szállításához. Az egzotikus baromfifajták, mint például a papagájok, kanárik, gyöngytyúkok vagy más tollas háziállatok is kényelmesen szállíthatók egyik helyről a másikra a baromfiszállító dobozainkkal.

A baromfiboltunkban böngészve észreveheti, hogy nem csak a baromfiszállító doboz kategóriában az áraink kivétel nélkül kedvezőek és megérik az árukat. Kiváló minőségű, tartós anyagok garantálják Önnek, hogy sokáig örömét leli a baromfiszállító dobozainkban, valamint kiterjedt online áruházunk minden más termékében.

Praktikus termékek baromfitartáshoz és csirketenyésztéshez

Szüksége van baromfitápra a baromfiszállító ketrec mellett? Legyen szó jó tojóteljesítményről, baromfihizlalásról, galambok, fürjek vagy biztonságos és ellenőrzött csirketenyésztésről - kiegyensúlyozott baromfitápjaink már évek óta sikeresen beváltak a csirketenyésztők, hizlalók és a magánbaromfitartók körében, és minden fontos tápanyaggal ellátják tollas barátait.

Az Ön előnyei a Agrarzone üzletben:

Ingyenes visszatérítés:

Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozócéggel visszaküldött termékek szállítási költsége a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően:

Ha a megvásárolt termék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.