info@agrarzone.hu H.-CS. 8 - 16:30 | P. 8 - 12

  15 év tapasztalat | több mint 500.000 elégedett ügyfél

  30 napos visszavételi jog

Állatorvosi Eszközök


Szűrő

Állatorvosi eszközök az Agrarzone-tól

A haszonállatok, például tehenek, szarvasmarhák, sertések, juhok, csirkék és lovak orvosi ellátása során a professzionális gyors, egyszerű és kényelmes kezelést biztosítanak. Ebben a kategóriában mindent megtalál, ami az állatok mindennapi ellátásához és az állatorvosi alkalmazásokhoz szükséges, a kellékektől kezdve az , és át.

A jól működő mezőgazdaság alapja az állatállomány gondozása és az ezzel járó egészségi állapot. Csak akkor tudja sikeresen működtetni gazdaságát, ha állatállományát ellátja a megfelelő kezelésekkel, amelyekre a fajnak megfelelő életvitelhez szükségük van (pl. oltás, ápolás vagy ivartalanítás).

Ezért ebben a kategóriában nagy választékot talál a különböző felszerelésekből gazdálkodók vagy állatorvosok számára, valamint egyéb ápolási tartozékok, amelyekre a rutinszerű ápolási alkalmazásokhoz van szüksége.

Ezeket az állatgyógyászati készleteket olcsón megvásárolhatja a Agrarzone oldalon:

: Vírusfertőzés, durva és finom por, füst, gáz vagy a környezet védelme érdekében , , vagy maszkot használnak.

: Sérülések esetén, de műtétek után is védheti állatait különböző kötésekkel, mint például , , , valamint .

: Hatékony az istállótisztításhoz vagy a felületfertőtlenítéshez, spray a bőrápoláshoz, valamint a fertőtlenítőszer szétosztásához itt vásárolhatók meg.

: A , a és az lehetővé teszik, hogy egyszerűen és stresszmentesen adjon be folyadékokat, gyógyszereket és étrend-kiegészítőket a haszonállatoknak (pl. juhoknak, teheneknek vagy sertéseknek).

Az állatok azonosítása nélkülözhetetlen eszköz a nagyobb állatállományok esetében az istállóban vagy a legelőn. A különböző állatazonosítóknak, például a , vagy a köszönhetően jobban és gyorsabban megkülönböztetheti az egyes állatokat, és a jogszabályoknak megfelelően jelölheti őket.

: A különböző , és megmérheti a különböző állatállományt a nehéz szarvasmarháktól a sertéseken át a könnyű csirkékig, mérheti az állatok hőmérsékletét vagy akár a gabona nedvességtartalmát.

: Minden, ami a sikeres műtéthez szükséges, megvásárolható ebben a részben, mint például , vagy .

: A praktikus ideális sertések, borjak, szarvasmarhák, lovak és juhok gyors és biztonságos elkábítására.

: Ebben a kategóriában mindent megtalál, amire a kurtításhoz és a kasztráláshoz szüksége van, a kasztráló kezdve a át a .

Kiváló minőségű állatorvosi eszközök a Agrarzone állatorvosi boltjában:

Az Agrarzone az Ön professzionális partnere, ha professzionális és kiváló minőségű használati eszközökről van szó az állatorvosi kellékek és az állatorvosi ellátmányok terén. Az állatorvosi rendelő átfogó és professzionális felszereléséhez, valamint a nagy- és kisállatok ideális orvosi ellátásához számos, az állatorvoslás körébe tartozó állatgyógyászati terméket vásárolhat kedvező áron webáruházunkban.

Akár gazdák, tenyésztők, állatmenhelyek, állatorvosok, állatgyógyítók vagy állatfodrászok: A kategóriában az állategészségügyi és mezőgazdasági ágazat számára kiváló minőségű cikkek széles termékválasztékát találja.

Állatorvosi kellékek széles választéka:

Állatorvosi kellékeink választéka egyrészt a mindennapi szükségletekhez szükséges professzionális termékeket, például az istállók és udvarok , az jogszabályoknak megfelelő jelöléséhez szükséges , valamint az minőségi választékát tartalmazza.

Másrészt speciális állatorvosi műszereket, például és olyan alapvető klinikai termékeket, amelyeket kizárólag állatorvosok használhatnak, például , és . Széles kínálatunkban még , , és vemhességdiagnosztikai berendezései is kedvező áron megvásárolhatók

Különösen az kategóriában az Agrarzone nagy választékot kínál modern és professzionális termékekből. Ezen kívül természetesen megtalálja a speciális tartozékokat, mint például a és a .

Szüksége van megfelelő védőfelszerelésre? Akkor nézze meg a kategóriát. A , , , , , és , valamint a segítségével Ön minden veszélyes helyzetben optimálisan védve van, és egyúttal megvédi állatait a baktériumok átvitelétől.

Állatorvosi kellékek az Agrarzone weboldalról, kényelmesen házhoz vagy rendelőbe szállítva.

Használja az Agrarzone megbízható és kényelmes szolgáltatását, és rendelje meg állatorvosi kellékeit gyorsan és egyszerűen online vagy telefonon keresztül.

További információra van szüksége állatorvosi kellékeinkről, vagy kérdése van egy adott termékkel kapcsolatban? Annak érdekében, hogy hozzáértő és szakszerű tanácsadást tudjunk nyújtani Önnek, képzett és szakosodott terméktanácsadóink vannak, akik szívesen válaszolnak kérdéseire részletesen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, chaten, a kapcsolatfelvételi űrlapon vagy WhatsAppon keresztül! Várjuk kérdéseiket és szívesen segítünk!

Az Ön előnyei az Agrarzone-shopban:

Ingyenes visszaküldés: Ez minden olyan csomagküldeményre vonatkozik, amelyet 30 napon belül visszaküldünk. A szállítmányozási céggel visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőt terhelik.

Nincs kockázat a 30 napos pénzvisszafizetési garanciának köszönhetően: Ha a megvásárolt baromfitermék mégsem az Ön számára megfelelő, a kiszállítástól számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti a terméket. Ezután visszatérítjük Önnek a teljes vételárat.

Minden termék megfelel a törvényes biztonsági előírásoknak: Minden mezőgazdasági berendezésünket a jogalkotó teszteli. Minden villamosítható termék, mint például a villanypásztor,biztonságos az emberek és az állatok számára. Ezt a törvényes biztonsági előírások betartása garantálja.