AKO - több mint egy kerítés márka!

Az AKO mögött több mint 70 év fejlesztési kompetencia áll a villanypásztor és a kerítésépítés területén. A hagyományos kínálat mellett, amely kerítésoszlopok, szigetelők, kapuelemek, villanypásztor hálók, vezetékanyagok és tartozékok, nálunk minden alkalmazási területre megtalálja a megfelelő berendezést! Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek a megfelelő elektromos kerítés kiválasztásában, a választékot különböző szempontok szerint osztottuk fel.

  • Minden elektromos kerítés "Made in Germany" a németországi Wangen im Allgäu telephelyen készül
  • 3 év gyártói garancia minden AKO elektromos kerítésre
  • Házon belüli fejlesztőcsapat a további & az eszköztechnológia új fejlesztése
  • 100%-os minőségellenőrzés - minden AKO villanypásztort külön-külön tesztelünk a működés és a teljesítmény szempontjából

AKO Classic - Olcsó villanypásztor készülékek kezdőknek

Az olcsó belépő szintű készülékek a szabványos kerítésekhez készültek, és nemcsak hatékony teljesítményt, hanem szilárd felszerelést is kínálnak. Az elektromos kerítés működése a készülék vagy a kerítés jelzőfényén keresztül ellenőrizhető.

  • Power N 3500 230V-os készülék nagy igénybevételhez
  • Power AD 3300: Akkumulátoros 12 V-os tápegység a hosszabb használathoz és a normál fűnövekedéshez
  • Compact Power B40 3 V-os akkumulátoros készülék kisebb, növényzet nélküli kerítésekhez

AKO Premium - Villanypásztor készülékek kényelmes funkciókkal

Az AKO Premium villanypásztor készülékek digitális kijelzőkkel rendelkeznek, amelyekről kényelmesen leolvasható minden fontos információ a készülékről és a kerítésrendszerről. A legerősebb eszközök a legmagasabb igényeknek is megfelelnek. A hosszú akadályok és a nehéz körülmények nem jelentenek problémát ezeknek a készülékeknek. Emellett a készülékek intelligens módon alkalmazkodnak a kerítés állapotához, és a riasztási funkciók a legmagasabb szintű biztonságot biztosítják az emberek és az állatok számára.

AKO Expert - villanypásztor a teljes ellenőrzésért

Az Expert villanypásztor készülék LED-kijelzői megkönnyítik a kerítés és a berendezés aktuális állapotának vizuális ellenőrzését egy pillantással. Az elektromos kerítések nagy kimeneti teljesítménnyel dolgoznak az igényes és hosszú kerítésekhez. A jó felszereltség nagyfokú rugalmasságot biztosít a használat során.

  • Power Profi NDi 10000: 230 V-os tápegység robusztus állatfajokhoz és vaddisznóvédelemhez
  • Mobil Power AN 5500 Akkumulátoros 12 V-os teljesítményű, hosszú kerítésekhez és erős fűnövekedéshez
  • Eco Power B 500 plus: Akkumulátoros készülék hosszú ideig és alacsony növekedés esetén

A normál kategóriákon kívül a Duo Geräte Classic (12V/230 V) és Napelemes villanypásztor készülék is megvásárolható nálunk a boltban.