Visszaküldés

Agrarzone megrendelés visszaküldésére vonatkozó utasítások

Vissza szeretné küldeni nekünk a rendelését? Itt talál minden információt a visszaküldési eljárással kapcsolatban.

Visszaküldés rendelés visszavonása esetén


A megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti nekünk az újszerű árut. A csomagok visszaküldéséhez ingyenes visszaküldési címkét kap tőlünk postai úton, így Önnek nem kell semmit sem fizetnie a visszaküldésért. A szállítmányozási céggel történő visszaküldés költségei azonban a vásárlót terhelik. A tárgyaknak hiánytalanoknak kell lenniük, nem szabad rajtuk látszani a használat nyomai, és az eredeti csomagolásban kell visszaküldeniük. Ha szeretné kicserélni a terméket, vagy mást rendelni helyette, kérjük, adjon le új megrendelést.

Visszaküldés hibás termék esetén


Ha a szállított cikkek valamelyike hiányosságot vagy hibát mutatna, kérjük, mielőbb lépjen kapcsolatba velünk e-mailen vagy telefonon keresztül. Gyorsan segítünk Önnek, és megpróbálunk kielégítő megoldást találni!

Ügyfélszolgálat Ausztria: Tel.: +43 7746 28582, Mail: info@agrarzone.at

Ügyfélszolgálat Németország: Tel.: +49 8034 5099102, Mail: info@agrarzone.de

Visszaküldési folyamat


  1.  Visszaküldés regisztrálása: Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, és regisztrálja a visszaküldést. Azonnal küldünk Önnek egy előre fizetett DPD visszaküldési címkét. Ezzel a csomagot szállítási költségmentesen visszaküldheti hozzánk.
  2. A termék csomagolása: Helyezze a terméket és egy rövid megjegyzést, hogy a csomagot visszaküldi, az eredeti dobozba,és ragassza a visszaküldési címkét jól láthatóan a lezárt csomagra. Szükség esetén jól rögzítse a csomag tartalmát töltőanyaggal.
  3. Csomag visszaküldése: Adja fel a csomagot a legközelebbi DPD csomagküldő üzletben.

Megjegyzés: Kérjük, őrizze meg a csomagcímkét illetve a szállítási visszaigazolást, hogy bármilyen probléma esetén felvehessük a kapcsolatot az illetékes szállítószolgálattal.

Visszatérítés


Amint a visszaküldött csomagot regisztráljuk, rövid tájékoztatást kap e-mailben. A vásárlási összeget azonnal visszatérítjük Önnek. Kérjük megértését, hogy a visszatérítés - a visszaküldütt csomagok mennyiségétől függően - akár 14 napot is igénybe vehet. 

Kategóriák:

Vásároljon legelőkerítést | Istálló- és udvari kiegészítők vásárlása | Vásároljon takarmánytálcát | Állati itatók vásárlása| Vásárolj szénatartót | Vásárolj nyírógépet | Vásárolj kártevők elleni védelmet | Vásárolj takarmányt | Vásárolj biotakarmányt!